Wzmacniacz GSM
- lord_craven
Wzmacniacz GSM
Temat nie latarkowy ale elektroniczny.
Z racji tego że się przeprowadziłem muszę kupić coś co umożliwi mi komfortową łączność GSM. Czy ktoś miał styczność z jednym z takich wynalazków?
Potrzebuję wzmocnienia w piętrowym domu i w promieniu do 10-15 metrów od niego.
Łączność tylko 2G. Internet mam po wi-fi. Budżet powiedzmy do 300 zł, ale jak trzeba będzie dopłacić do czegoś konkretnego to rozważę i taką propozycję.
Z racji tego że się przeprowadziłem muszę kupić coś co umożliwi mi komfortową łączność GSM. Czy ktoś miał styczność z jednym z takich wynalazków?
Potrzebuję wzmocnienia w piętrowym domu i w promieniu do 10-15 metrów od niego.
Łączność tylko 2G. Internet mam po wi-fi. Budżet powiedzmy do 300 zł, ale jak trzeba będzie dopłacić do czegoś konkretnego to rozważę i taką propozycję.
Mactroniki: HLS-K1 mod by ElSor, EPIC HLS-NL3, BPM-2SL Walle.
SF L2P mod by Greg i FandyFire UV-S5 mod by Dariusz70
SF L2P mod by Greg i FandyFire UV-S5 mod by Dariusz70
- lord_craven
- lord_craven
Ja u rodziców spróbowałem najpierw pasywnego rozwiązania - ATK20 wycelowana w bts i mała dookolna by rozrzucić sygnał po mieszkaniu. W zamierzeniu jakby nie pomogło to można wzmacniacz dorzucić
Połączenie pasywne tych anten krótkim przewodem pozwoliło na spokojne wykonywanie rozmów (wcześniej zero sygnału).
Połączenie pasywne tych anten krótkim przewodem pozwoliło na spokojne wykonywanie rozmów (wcześniej zero sygnału).
- Calineczka
- Kontakt:
- lord_craven