Witam,
ze 3-4 lata temu kupiłem dla rodziny kilka sztuk UltraFire WF-501B z diodą - nie pamiętam jaką, jasność nominalna 900 l. Dopiero po zakupie zorientowałem się dzięki Forum, że ten model WYMAGA, do sensownej pracy, modowania odprowadzenia ciepła.
Czy zostało to poprawione w nowych egzemplarzach? Szukam latarki o podobnej mocy i w podobnej cenie. Na aliexpress jest zestaw - UltraFire WF-501B U2 Cree XM-L U2 1200 l, ładowarka, dwie baterie za 16 USD.
Ultrafire z bateriami i ładowarką za 16 USD
Jeżeli konstrukcja dalej jest trefna to poszukam czegoś w podobnej cenie, np. Convoy C8, tylko tam odbłyśnik jakiś taki duzy.
pozdr
Piotr
Czy UltraFire WF-501BU2CreeXM-L dalej ma kłopoty z ciepłem?
Te latarki można powiedzieć, że nawet się pogorszyły, aktualnie całkiem możliwe że trafisz na taki kwiatek http://www.swiatelka.pl/viewtopic.php?t=13131 a cały zestaw za 16$ nie wróży nic dobrego.
Jeżeli C8 jest dla Ciebie za duża to są jeszcze inne modele convoy, jak S2, S3, M1, M2.
Jeżeli C8 jest dla Ciebie za duża to są jeszcze inne modele convoy, jak S2, S3, M1, M2.
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.