Rodzaj wysyłki - BEZPIECZNY ?
Rodzaj wysyłki - BEZPIECZNY ?
Hej,
robię właśnie zamówienie na cnqualitygoods. I jest tam rodzaj wysyłki: mail post - nierejestrowany za 2.2$ - czy ktoś z Was już korzystał z tej formy i czy jest bezpieczna? Bo następna to 4,72$ - ciut droższa rejestrowana, ale moje zamówienie też nieduże na 9,5 dolara.
Pozdro
robię właśnie zamówienie na cnqualitygoods. I jest tam rodzaj wysyłki: mail post - nierejestrowany za 2.2$ - czy ktoś z Was już korzystał z tej formy i czy jest bezpieczna? Bo następna to 4,72$ - ciut droższa rejestrowana, ale moje zamówienie też nieduże na 9,5 dolara.
Pozdro
Witam
ciężko powiedzieć, czekam na przesyłkę z http://intl-outdoor.com/ wysyłka nastąpiła 16.02.
Kwota zamówienia niższa niż koszt przesyłki rejestrowanej ale nie wiem czy jeszcze to do mnie trafi ryzyko
chociaż rejestrowane z fasttech idą od 28.02 i dziś lub jutro będą w mojej mieścinie to małą nadzieję jeszcze mam
ciężko powiedzieć, czekam na przesyłkę z http://intl-outdoor.com/ wysyłka nastąpiła 16.02.
Kwota zamówienia niższa niż koszt przesyłki rejestrowanej ale nie wiem czy jeszcze to do mnie trafi ryzyko
chociaż rejestrowane z fasttech idą od 28.02 i dziś lub jutro będą w mojej mieścinie to małą nadzieję jeszcze mam
U mnie akurat to 30% by się sprawdzało Ostatnio na ebayu przegapiłem 45 dzień od zamówienia i pewno nic już nie wskóram... sprzedawca winę zwala na nowy rok i mówi, że jeszcze dojdzie.... taaaa jasne...pralat pisze:Przesyłka nierejestrowana nie jest bezpieczna. 3 razy wysyłałem tym sposobem, 1 przesyłkę wcięło.
Oczywiście nie twierdzę, że 30% przesyłek ginie.
Tekst podpisu:
Podpis - dozwolona ilość znaków: 255
Podpis - dozwolona ilość znaków: 255
Właśnie dziś założyłem spór na PayPal.
Banggod podzielił sobie 29$ zamówienie na dwa,
oba były bez trackingu, to większe przyszło po ok 20 dniach.
to mniejsze dokładnie 9.18$ zaginęło bez wieści (2xakku).
Jak sklep nie wykaże dobrej woli i nie odda kasy sam,
to za 20 dni składam roszczenie o zwrot do PayPal'a, i wtedy oni się temu przyjrzą.
Banggod podzielił sobie 29$ zamówienie na dwa,
oba były bez trackingu, to większe przyszło po ok 20 dniach.
to mniejsze dokładnie 9.18$ zaginęło bez wieści (2xakku).
Jak sklep nie wykaże dobrej woli i nie odda kasy sam,
to za 20 dni składam roszczenie o zwrot do PayPal'a, i wtedy oni się temu przyjrzą.