Niedługo DX zmieni chyba nazwe...

....nie pasujące gdzie indziej...
Awatar użytkownika
Umberto
Kontakt:

Niedługo DX zmieni chyba nazwe...

Post autor: Umberto »

...na Sex Dix...chyba
sądząc po nowych produktach!!
A gdzie ...piiii... warm i neutral white cree????!!!! i jakies inne diody flux itp
ja też mam swoją lampke:)
Awatar użytkownika
Dominik

Post autor: Dominik »

Sprzedaje się to co ludzie kupują - myślisz, ze tylko latarki ludziom w głowach ?

Google twierdzi zupełnie co innego :mrgreen:
użytkownik zbanowany za niekoleżeńskie zachowanie (m.in. wykasowanie wartościowych treści ze swoich postów)
Awatar użytkownika
lennin

Post autor: lennin »

obrazek skasowany by Calina
:roll:
Ostatnio zmieniony poniedziałek 05 sty 2009, 12:09 przez lennin, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek Obrazek
Czy to jakaś nowa niesprecyzowana choroba? .....światła, światła więcej ŚWIATŁAObrazek Obrazek
Awatar użytkownika
Calineczka
Kontakt:

Post autor: Calineczka »

Panowie, wolał bym żeby na naszym forum tematyka pozostała raczej latarkowa. Lennin, wywal proszę te swoje google, co? Jakoś widoki roznegliżowanych poniekąd panienek mi tu nie pasują.... :evil:
jaybee

Post autor: jaybee »

Calineczka pisze:Jakoś widoki roznegliżowanych poniekąd panienek mi tu nie pasują....
Spoko, easy. Niewinne to, ale zgodze sie, ze rozprasza, troche.
Zeby zachowac ten luz i tolerancje o ktore caly XX walczyl, a teraz mamy XXI przeca...
Ty jako wlasciciel i admin wydziel w kafei jakis osobny dzial obciachowo nazwany np " Dla seksualnych ledoholikow i swiatelkowych seksoholikow". Niech tam sobie pisza, co zechca, to wolny kraj; a kto napisze to bedzie wiadome , ze on, tak czy siak, - holiczny jest i co tu poradzic? :mrgreen:
J.B.TANSTAAFL
Awatar użytkownika
Calineczka
Kontakt:

Post autor: Calineczka »

jaybee pisze:Ty jako wlasciciel i admin wydziel w kafei jakis osobny dzial obciachowo nazwany np " Dla seksualnych ledoholikow i swiatelkowych seksoholikow
Myślę że podobnych miejsc jest w internecie cała masa, jak ktoś ma potrzebę to sobie znajdzie.
DNF

Post autor: DNF »

Juz jeden byl taki, co wklejal tego typu zdjecia :razz: :mrgreen:
Pozdrawiam
DNF
ODPOWIEDZ