http://tablica.pl/oferta/glosniki-b-w-C ... b71fcff8bb
Opłaca się? chciałbym złożyć jakieś sensowne kolumny podłogowe/monitory w rozsądnych pieniądzach. Obudowy to nie problem, wysokotonowe głośniki jakieś sięznajdą a jak znajdędobre to kupię. Pytanie czy w ogóle warto?
Wzmacniacz mam na razie 2x25W, ale przymierzam się do czegoś mocniejszego i lepszego.
głośniki B&W
Moim zdaniem nie bardzo za bardzo, mają rozdarte zawieszenie i prawie czterdziestoletnia guma?
Co z tego, że ktoś napisze, że nie ma wpływu na dźwięk - moim zdaniem ma i to duży.
Kiedyś Tonsil miał tanie i ciekawe głośniki, jak jest dzisiaj, nie wiem, bo podobno upadł, ale ktoś to przejął i nadal coś wytwarzają.
Co z tego, że ktoś napisze, że nie ma wpływu na dźwięk - moim zdaniem ma i to duży.
Kiedyś Tonsil miał tanie i ciekawe głośniki, jak jest dzisiaj, nie wiem, bo podobno upadł, ale ktoś to przejął i nadal coś wytwarzają.
... będzie pan zadowolony...
dałbym sobie spokój.
Nikt nie nie lubi takich porad ale: dozbierałbym, zarobił, pożyczył, zrobił debet, poprosił babcię, kredyt, zrobił skok na bank, zostałbym politykiem... pojechał na giełdę w Sandomierzu.
Dzisiaj znalazłem właśnie super kolumny podłogowe odnowione świeżo, co całe pomalowane też nie miało to wpływu na dźwięk.
dałbym sobie spokój.
Nikt nie nie lubi takich porad ale: dozbierałbym, zarobił, pożyczył, zrobił debet, poprosił babcię, kredyt, zrobił skok na bank, zostałbym politykiem... pojechał na giełdę w Sandomierzu.
Dzisiaj znalazłem właśnie super kolumny podłogowe odnowione świeżo, co całe pomalowane też nie miało to wpływu na dźwięk.