Witam panowie, mam nie typowe pytanie, chcemy oświetlić kilka domów. Potrzebujemy trochę naświetlaczy 10-20w, czy ktoś orientuje się, może podpowiedzieć, gdzie można wykonać zakup hurtowy ? Oczywiście chodzi o cenę, jak najniższa.
Ceny na Alledrogo są atrakcyjne, ale może, można taniej
Naświetlacze led 10-20w-zakup hurtowy
Naświetlacze led 10-20w-zakup hurtowy
Pozdrawiam Paweł
Niekoniecznie musi być drożej. Ceny oficjalnie podawane nie muszą być cenami ostatecznymi.
W wielu sklepach jest możliwość negocjacji ceny, po wysłaniu zapytania czym dość często uzyskujemy naprawdę fajną ofertę na ... tu była reklama ..., mimo faktu, iż ta technologia wciąż trochę kosztuje .
Edit Pyra
W wielu sklepach jest możliwość negocjacji ceny, po wysłaniu zapytania czym dość często uzyskujemy naprawdę fajną ofertę na ... tu była reklama ..., mimo faktu, iż ta technologia wciąż trochę kosztuje .
Edit Pyra
Ostatnio zmieniony środa 12 mar 2014, 18:56 przez radoldz, łącznie zmieniany 1 raz.
Na 3 posty kolegi radoldz w dwóch są linki do jednego sklepu, i to bardzo ładnie zgodznie z SEO podpięte pod słowa kluczowe... Chyba reklamy można by usunąć... i ewentualnie wszcząć inne środki zapobiegawcze...
----
O zanim skończyłem pisać, to już Pyra wyczyścił
----
O zanim skończyłem pisać, to już Pyra wyczyścił
Tekst podpisu:
Podpis - dozwolona ilość znaków: 255
Podpis - dozwolona ilość znaków: 255