Latarka z Tmart za 6,99$

czyli nasze opinie, odczucia i wnioski o światełkach
Awatar użytkownika
megabit

Latarka z Tmart za 6,99$

Post autor: megabit »

Hej ;)

Dziś odebrałem z poczty latarkę zamówioną z tmart za oszałamiającą kwotę 6,99$, co przy kursie z danego dnia dało okrągłe 22,13zł :cool:

Zamawiane 11-12-2013, awizo zostawione 2-01-2014, czyli szybko im poszło.

Pierwsze wrażenia całkiem pozytywne, ładna czarna powłoka, klips, płaski switch, ładny styk przy przełączniku.
Potem? Cóż, już nie tak różowo, ale nie oszukujmy się za cenę latarki trudno dostać u nas nawet sam emiter :razz: Tak więc: dioda niecentrycznie zamontowana, brzydkie ostre gwinty, ref SMO, ale taki jakiś nierówny.

5 trybów - hi, mid, low, strob, sos, pobór prądu z trybów stałych kolejno 3A, 1,8A i 0,5A, barwa diody w stylu 1C, zimna biała, bez przebarwień.

Werdykt? Za tę cenę warto, będzie sobie jeździć w schowku w aucie.

Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
missieek

Post autor: missieek »

Dzisiaj ta latarka kosztuje 11,26 $ :)

To pokazuje jak działają chińskie sklepy w czasie Świąt.

Niedawno kupowałem kilka drobiazgów w DX i miałem zanotowane SKU i ceny (jakoś tak z miesiąc wstecz) i zauważyłem, że prawie na każdym SKU jest wyższa cena o jakieś kilka, kilkanaście centów - zależy od pierwotnej ceny.
Awatar użytkownika
megabit

Post autor: megabit »

Ano, promocja przednia była. Jak to zwykle bywa nie mogłem się powstrzymać - latarka dostała sterownik 3-trybowy 4xAMC z zabezpieczeniem, nowe uszczelki i gumkę GITD a także wywaliłem ten śmieszny plastik z body :mrgreen: Termiką nie będę sobie zawracał głowy przy obecnych prądach.
ODPOWIEDZ