Pomoc w zamowieniu latarki z DX

gdzie i jak kupować oraz nasze o tym opinie
Markol

Pomoc w zamowieniu latarki z DX

Post autor: Markol »

Witam
Chciałem sobie zamówić latarkę http://dx.com/p/cree-xm-l-t6-950lm-3-mo ... 650-185053 poruszałem wcześniej o niej temat.
Problem jest taki że po założeniu konta i przelaniu na nią środków przy próbie zatwierdzenia przelewu prosi o podanie numeru karty kredytowej lub debetowej - ja takich kart nie posiadam.
Czy można dokonać zakupu bez posiadania takiej karty? Nie znalazłem tego w tutorialu.
Jeśli nie można to czy któryś z kolegów (posiadacz takiego pełnowartościowego konta) po przelaniu pieniędzy na jego konto mógłby mi zamówić?

Dzięki
Awatar użytkownika
Zbychur

Post autor: Zbychur »

A zamawiałeś przez PayPal'a, jeśli tak, to jesteś pewien, że w przeliczeniu masz wystarczającą ilość środków?
Markol

tak jestem pewien na koncie mam 39,55 US a do zapłaty 39,20 US i problem w realizacji zatwierdzenia.
Oczywiście na koncie PayPal
Doładowanie środków robiłem za pomocą przelewu bankowego.
Awatar użytkownika
Zbychur

Post autor: Zbychur »

Dorzuć sobie na konto jeszcze ze 3$ i powinno pójść. Nadwyżkę zawsze możesz wypłacić
Markol

Ok, spróbuje dzięki

[ Dodano: 6 Grudzień 2013, 21:56 ]
Doplaciłem 3 dolary na konto już weszło mogę dalej kontunuować zakupy , teraz problem jest taki że nie chce mi przyjąć nazwy ulicy do wysyłki. Co robię nie tak? Już na koncie DX
ODPOWIEDZ