Przywitanie nowych użytkowników..
Przywitanie nowych użytkowników..
Witam:)
Trochę nie podoba mi się to przywitanie
"...UWAGA...NOWI UŻYTKOWNICY!!! ... brak słowa powitania w waszym pierwszym poście będzie równoznaczny z usunięciem posta i ostrzeżeniem. NA TYM FORUM CENIMY SOBIE KULTURĘ OSOBISTĄ!!! Lektura obowiązkowa: http://www.swiatelka.pl/viewtopic.php?t=2036"
Pierwszy kontakt z światełka.pl a tu:
-Duże litery
-wykrzykniki
-groźby
-ostrzeżenia.
Cenicie sobie kulturę a tutaj taki jej brak na powitaniu..
Moim zdaniem to na pewno zniechęciło wielu nowych potencjalnych użytkowników światełka.pl
Przepraszam, że pierwsza uwaga i od razu negatywna, ale szczera i uważam- słuszna.
Co do reszty to wszystko na PLUS jeśli chodzi o to forum:)
Pozdrawiam
Piotrek
Trochę nie podoba mi się to przywitanie
"...UWAGA...NOWI UŻYTKOWNICY!!! ... brak słowa powitania w waszym pierwszym poście będzie równoznaczny z usunięciem posta i ostrzeżeniem. NA TYM FORUM CENIMY SOBIE KULTURĘ OSOBISTĄ!!! Lektura obowiązkowa: http://www.swiatelka.pl/viewtopic.php?t=2036"
Pierwszy kontakt z światełka.pl a tu:
-Duże litery
-wykrzykniki
-groźby
-ostrzeżenia.
Cenicie sobie kulturę a tutaj taki jej brak na powitaniu..
Moim zdaniem to na pewno zniechęciło wielu nowych potencjalnych użytkowników światełka.pl
Przepraszam, że pierwsza uwaga i od razu negatywna, ale szczera i uważam- słuszna.
Co do reszty to wszystko na PLUS jeśli chodzi o to forum:)
Pozdrawiam
Piotrek
WF-501B MC-E, KF-T60 XM-L, LL V6 Coast Stainless Steel, S1661501 3 x CREE XM-L U2, Olight S10 Baton XM-L2
Powitanie zawierające : duże litery, wykrzykniki, groźby i ostrzeżenia do kulturalnych na pewno nie należy:) chyba się ze mną zgodzisz. Jakbym tak się z wszystkimi witał to nie miałbym kolegówZbychur pisze:SST-90 pisze:Cenicie sobie kulturę a tutaj taki jej brak na powitaniu..
No fakt, może ostro i stanowczo, ale gdzie znajdujesz coś nie kulturalnego w tym sformułowaniu?
Nie chciałbym wdawać się w żadne dyskusje. Po prostu wyraziłem swoją opinię:)
[ Dodano: 3 Grudzień 2013, 22:12 ]
krzycho_ pisze:
Ważne że Ciebie to nie zraziło i obyś czuł się u nas dobrze
Tak jak już pisałem:
"Co do reszty to wszystko na PLUS "
WF-501B MC-E, KF-T60 XM-L, LL V6 Coast Stainless Steel, S1661501 3 x CREE XM-L U2, Olight S10 Baton XM-L2
W sumie jak by zmienić szyk ogłoszenia na
Jednak takie info powinno być, można to nazwać takim pierwszym sitem na ociężałych językowo co mają na klawiaturze tylko małe literki i często w złej kolejności, a jak się delikwenta przyłapie to nie ma tłumaczeń bo informacja jest widoczna na każdej stronie.
Wyglądało by to lepiej bo najpierw jest ważna informacja a następnie konsekwencje w przypadku niezastosowania do niej."...UWAGA...NOWI UŻYTKOWNICY, NA TYM FORUM CENIMY SOBIE KULTURĘ OSOBISTĄ!!! Brak słowa powitania w waszym pierwszym poście będzie równoznaczny z usunięciem posta i ostrzeżeniem. Lektura obowiązkowa: http://www.swiatelka.pl/viewtopic.php?t=2036"
Jednak takie info powinno być, można to nazwać takim pierwszym sitem na ociężałych językowo co mają na klawiaturze tylko małe literki i często w złej kolejności, a jak się delikwenta przyłapie to nie ma tłumaczeń bo informacja jest widoczna na każdej stronie.
UF C2: XM-L2 T6 3C @8AMC; XM-L U2 1C @10AMC; XM-L2 T6 3C@10AMC; XM-L2 U3 7A@10AMC
Forma tego komunikatu faktynie może pozostawiać trochę do życzenia. Zauważ jednak, że mimo tych bufonów i wykrzyników czesto zdarzają się osoby, które w ogóle się do tego nie stosują i na dzień dobry wrzucają tutaj reklamy, czy po prostu w inny sposób próbują zakłócać to forum.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Tekst podpisu:
Podpis - dozwolona ilość znaków: 255
Podpis - dozwolona ilość znaków: 255
- Calineczka
- Kontakt:
SST-90 witaj i dzięki za uwagę .
Przykro mi, że tak tą informację odbierasz. Uważam ją jednak za niezbędną i to w takiej właśnie formie. Jest to pewnego rodzaju zapowiedź, której i tak wielu nie zauważa....widać literki za małe. Oznacza to, w jednym z tłumaczeń, będziesz niemiły to wylecisz z hukiem.
I taka zasada tu panuje
I wiesz co, jest fajnie, buraków (nawet moderatorzy się nam takowi zdarzyli!) pozbywamy się szybko. Trudno, jeśli ktoś jest noblistą od światła ale ma charakter pieniacza to z nami nie pogada
Przykro mi, że tak tą informację odbierasz. Uważam ją jednak za niezbędną i to w takiej właśnie formie. Jest to pewnego rodzaju zapowiedź, której i tak wielu nie zauważa....widać literki za małe. Oznacza to, w jednym z tłumaczeń, będziesz niemiły to wylecisz z hukiem.
I taka zasada tu panuje
I wiesz co, jest fajnie, buraków (nawet moderatorzy się nam takowi zdarzyli!) pozbywamy się szybko. Trudno, jeśli ktoś jest noblistą od światła ale ma charakter pieniacza to z nami nie pogada
-
Zgodnie z wymogami waszego forum "mówię" wszystkim dobry wieczór.W zasadzie jestem wędkarzem,ale tak się składa że jeżeli potrzebuję jakieś oprzyrządowanie w tej dziedzinie staram się je wykonać samodzielnie.Tak powstała łódka do wywozu zanęty a właściwie ponad 6 modeli w pogoni za doskonałością a teraz światła do mego roweru.Zawsze staram przed wykonaniem czegokolwiek poszukać wiedzy na odpowiednich forach.Tak między innymi powstał rower elektryczny kiedy poprzednik nie dawał rady w pewnych okolicznościach.Teraz powstały światła do jego oświetlenia.Pierwsze na XM-L teraz na MT-G2
Pozdrawiam Wojtek
Pozdrawiam Wojtek
Zabrzmiało jak ostrzeżenie:)Calineczka pisze:SST-90 witaj i dzięki za uwagę .
I taka zasada tu panuje
Mam nadzieję, że za jedną konstruktywną opinię nie trafie do worka z (jak to nazwałeś) "burakami" i nie wylecę z hukiem:)
Pozdrawiam:)
- Calineczka
- Kontakt:
Nie ma chyba lepszego miejsca na tym forum, żeby się przywitać, więc niniejszym witam serdecznie zacne grono forumowiczów.
Drobne słowo do SST-90: jako uczestnik innych forów mogę powiedzieć, że "higiena" wypowiedzi na forum jest niezbędna i na tym forum nie odbiega wcale od innych miejsc temu podobnych.
Oceń sam optykę postu pisanego dużymi literami - na mój gust to nieco kłuje w oczy.
Dla wszystkich użytkowników życzenia wszystkiego najlepszego w Nowym Roku.
Pozdrawiam
Drobne słowo do SST-90: jako uczestnik innych forów mogę powiedzieć, że "higiena" wypowiedzi na forum jest niezbędna i na tym forum nie odbiega wcale od innych miejsc temu podobnych.
Oceń sam optykę postu pisanego dużymi literami - na mój gust to nieco kłuje w oczy.
Dla wszystkich użytkowników życzenia wszystkiego najlepszego w Nowym Roku.
Pozdrawiam
- Calineczka
- Kontakt:
-