Czy warto kupić

gdzie i jak kupować oraz nasze o tym opinie
Awatar użytkownika
Pyra
Site Admin

Post autor: Pyra »

Witam
Kolego, Twój post nie ma nic wspólnego z tematem w którym go umieściłeś. Proszę następnym razem przemyśleć sprawę...
Wydzieliłem
Pozdrawiam
Izali miecz godniejszy niżli topór w boju?
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
Awatar użytkownika
Wojto

Post autor: Wojto »

Mam trochę inny powerbank, też na 4x18650, moim zdaniem jest do bardzo przydatna rzecz na wyjazd w erze telefonów trzymających tylko jeden dzień. Naładujesz wszystko co ma ładowarkę na USB. Akumulatorków nie polecam w tym ładować, zajmuje to wieczność. Akumulatorki najtaniej wyjdą jak kupisz na forum.
Awatar użytkownika
Kazik

Post autor: Kazik »

PowerBank 4x18650 trochę waży - mam taki i leży w szufladzie jakbym na wyjeździe rzeczywiście potrzebował power'a. Na torbowe EDC dokupiłem jednak zwykły 1x18650.

BTW Jak komuś sie walają 18650, to można dokupić obudowę za 3$ shipped i mamy gotowy PowerBank. :)
Awatar użytkownika
ElSor
Site Admin

Post autor: ElSor »

Mam takie cudo ze starymi akusami o pojemności ~1600-1800mAh. Energii w nich wystarczy, żeby poprzez ten powerbank naładować ok 2,5x telefon z baterią o pojemności 1650mAh, także nie ma źle. Na forumowej giełdzie kupisz pojemniejsze ogniwa i wtedy 4x spokojnie naładujesz większość smartfonów na rynku i z 2x tablet. Jakby na to nie patrzeć to opcja ta jest dobra (dla mnie) na ok tygodniowy wypad.
ODPOWIEDZ