Witajcie "Mobile".
Szukam tak jak w temacie, najmniejszej latarki na ogniwa 18650. A dwa, gdzie takie ustrojstwo można posiąść drogą kupna. W tej chwili prócz oczywiście "normalnego" światła posiadam ITPi3, czyli ...

... wielkości małego palca. Nic do niej nie mam (a nawet bym powiedział, że jest ...

... ) ale jednak przydałoby się coś co poświeci przy tej jasności ciut dłużej. Swoją ITP pędzę "litem" i ta ilość światła, jak dla mnie, jest tak naprawdę wystarczająca do wszystkiego. Lecz tu pojawia się mały problem. Otóż, tak jak wróble ćwierkają, ogniwa te są fajne do pewnego momentu. A mianowicie dopóki się nie rozładują. Wiadomo, człowiek stara się pamiętać ile sobie poświecił i minimum co dwa/trzy tygodnie bateria trafia do ładowarki. Oki, spoko. Tylko jakbym się zapomniał albo potrzebował, to można "wytracić" całe ogniwo. Ktoś może powiedzieć, że przy 18650 też tak może być. I owszem, będzie miał rację. Tylko, że 18650 będzie świeciło ze 4x dłużej, to raz. A dwa, 10440 niestety nie kosztuje 4zł. Bo jakby można było łyknąć takową baterię za "czwórkę", to by się ten temat na pewno nie pojawił

Jakieś pomysły Panie i Panowie?
Najmniejsza jaką znalazłem to jest ta:
http://www.cnqualitygoods.com/goods.php?id=1857
Ale jak ona świeci i kto mógłby mi ją zorganizować to już nie wiem. W sumie mógłbym ją sprowadzić, ale wyczuwam, że ktoś z Was mógł już stanąć przed podobnym problemem i przecierał szlak przede mną
Edit Pyra: Proszę uważać na "wyrażenia"