Sterownik do ITP A3

Coś Ci się zepsuło? Nie chce działać jak powinno? Opisz dokładnie swój problem a postaramy się pomóc...
Awatar użytkownika
skaktus

Sterownik do ITP A3

Post autor: skaktus »

Witam.

Poszukuję sterownika do IPT A1. Średnica 14 mm. Sterownik od strony plusa musi być płaski (bez sprężynek i innych elementów). 3 tryby, bez strobo, w trybie najwyższym około 1,2 A w leda (XML). Zasilanie z 16340...

Fabryczny sterownik umarł bez powodu. Wrzuciłem jakąś chińszczyznę i leci w leda ile wlezie (prawie 2 A).

Co jeszcze ważne - sterownik nie może mieć od strony elementów na rancie minusa.

:/

Macie jakiś pomysł na coś sensownego ?
Ostatnio zmieniony niedziela 25 sie 2013, 21:45 przez skaktus, łącznie zmieniany 2 razy.
ILPT
Awatar użytkownika
krzycho_

Post autor: krzycho_ »

Hmm ... w A3 XM-L i 16340 , jesteś pewien ? :mrgreen:
Awatar użytkownika
skaktus

Mam klona od TrustFire, bebechy takie same, z tym że body z stali nierdzewnej. Niestety ori sterownik padł (oj tam, lekko grzebałem)...
ILPT
Awatar użytkownika
krzycho_

Hmm , spójrz jeszcze raz na temat .

A3 wygląda tak :
Obrazek

16340 nie wejdzie nie ma opcji chyba że do A1 :) , mówisz Trustfire.

Też mam tą latarkę czyli mini01 jak pamiętam to wchodzi tam "zwykły" driverek 16mm tylko że wtedy tylko li-ion będzie działać.
Awatar użytkownika
skaktus

Oddaję hołd, myślał indyk o niedzieli...Racja, chodzi mi o A1, dziś w łapach miałem A3 i takie skutki.

Dokładnie to mam klona A3 od TrustFire Mini 02 z FT. Ori sterownik taki sobie, więc chciałem wrzucić ten z A1 oryginalny - niestety poświecił po czym zdechł. Później miała być Calineczka ale narazie martwy...

Z driverów 16mm możesz coś polecić ? Myślałem o czymś na AMC jednak ciężko będzie je tam upchać tak aby minus nie dotykał piguły.
ILPT
Awatar użytkownika
krzycho_

Kurcze byś poprawił chociaż ten temat a nie liczył na moda :mrgreen:
Awatar użytkownika
skaktus

Uz :)
ILPT
ODPOWIEDZ