VB-16 i przełączanie trybów.
-
VB-16 i przełączanie trybów.
Witam, kilka dni temu w mojej, niedawno nabytej VB-16 pojawił się problem z trybami. Otóż chodzi o to, że wcześniej latarka "zapamiętywała" ostatnio używany tryb, i przy następnym włączaniu automatycznie uruchamiała się w tym trybie. Teraz problem jest taki, że przy każdym uruchomieniu latarka od razu ustawia się na FULL. Co może być powodem, i czy da się to naprawić?
- Calineczka
- Kontakt:
-
Więc najpierw muszę pozbyć się kleju, który uniemożliwia odkręcenie głowicy. Nie wiem czy będę sie w to bawił. Może poprostu ją zostawię tak jak jest...
P.S. Zmieniłem akumulatorek (18650) i teraz uruchamia się z najsłabszym trybem
P.S.2 Następnie włożyłęm 2x CR132...czy jakoś tak i tryby działają jak powinny...dziwne
P.S. Zmieniłem akumulatorek (18650) i teraz uruchamia się z najsłabszym trybem
P.S.2 Następnie włożyłęm 2x CR132...czy jakoś tak i tryby działają jak powinny...dziwne
-
Tryby można normalnie zmieniać. Chodzi o to, że przy uruchamianiu latarki automatycznie ustawia się najsłabszy tryb. Zrobiłem jeszcze pare testów z różnymi akumulatorkami, i zauważyłem, że ten problem występuje jedynie w przypadku akumulatorka, który już pracował parę godzin. Można ma już za małe napięcie i latarka automatycznie ustawia tryb na minimum? Jeżeli tak, to dlaczego wcześniej ustawiała na Full?
-
- Calineczka
- Kontakt:
-