Tak działa dzisiejszy marketing, nie dbają o stałych klientów tylko zależy im na pozyskiwaniu nowych.supraz pisze:I to właśnie boli najbardziej, że osoby które miały jedno konto i faktycznie przed akcją zostawiły trochę u nich pieniędzy zostały olane. A cwaniaki robiące po kilkadziesiąt kont mają część zakupów wysłanych. Na innym portalu ktoś pisał o wysyłce bodajże 17 zamówień z 220ElSor pisze:Żeby jeszcze ten kupon działał na wszystkie produkty ... Poza tym lepsze kupony ma M4D na latarki niż oni oferują sami od siebie za taką wpadkę. W moim przypadku za 96zł zniżki (2x test02) oferują mi jednorazowo 10%, co przy większym zamówieniu ani w połowie nie pokryje kosztów VATu i ew cła. Ja tam będę także walczył o lepszą ofertę, tym bardziej, że kilka średnich krajowych zostawiłem u nich i takie potraktowanie mnie uważam za niepoważne.
Więcej zarobią na nowych klientach niż na starych wyjadaczach którzy tylko czatują aż się pojawi jakiś kod rabatowy.
Sam w tym miesiącu zostawiłem tam kilka stów $, połowa z kodem test02
Tak jak koledzy piszą 10% rabatu to żadna rekompensata kiedy M4D daje 10-20% rabatu swoimi kodami.