Wzięte w sumie jako zapychacz. Dziś przyszło mi z nich skorzystać. 3 sztuki nie działały od nowości, po prostu mają przerwany obwód. Nie rozumiem jak można spartolić ciągłość obwodu w takiej rzeczy, no ale ok. Pozostałe działają, grubość linki w przewodzie to kilka włosów, koszulki na krokodylkach są tak śliskie że krokodylek obraca się w środku gdy próbuję go ścisnąć, i nic z tego. Nawet nie opłaca mi się tego po nich poprawiać. Raczej będzie zaraz kosz.
Manekinen pisze:3 sztuki nie działały od nowości, po prostu mają przerwany obwód. Nie rozumiem jak można spartolić ciągłość obwodu w takiej rzeczy, no ale ok. Pozostałe działają, grubość linki w przewodzie to kilka włosów, koszulki na krokodylkach są tak śliskie że krokodylek obraca się w środku gdy próbuję go ścisnąć, i nic z tego. Nawet nie opłaca mi się tego po nich poprawiać. Raczej będzie zaraz kosz
Takie same kiedyś kupiłem z jakiegoś polskiego sklepu elektro. Chyba z tej samej fabryki. Samo zło. Wiej plastiku niż kabla, a krokodylki odpadają od samego patrzenia.
Tak wygląda i porównanie do wersji 700
W zesatwie oprócz latarki dostajemy zapasowy wlącznik, etui, oringi, 3 nakładki na włącznik, zapasowa szybką i baterię AA
Bardzo solidnie wykonana, mam wrażenie, że anodyzacja lepsza niż w wersji 700 na 18650 (chociaż nie wiem)
Możecie polecić jakiś niedrogi i pojemny akumulatorek 14500?
zieloczek100 - zestaw na bogato. możesz zdradzić kiedy ją zakupiłeś i kiedy była wysłana? czekam na swoją już prawie dwa miesiące i jak końca nie widać.
wujek_red pisze:zieloczek100 - zestaw na bogato. możesz zdradzić kiedy ją zakupiłeś i kiedy była wysłana? czekam na swoją już prawie dwa miesiące i jak końca nie widać.
Zamówiłem 8 listopada, 12 listopada wysłali, wersje na 18650, model S... 700 dotarły już dawno temu, poczta Malezyjska to jednak bardzo wolna poczta... A myślałem, że nie dotrze do mnie w ogóle.
http://en.jd.com/help/question-58.html niby jakieś maile są. jeszcze przy zamówieniach jest jakaś możliwość kontaktu ze sprzedającym. ale czy to ma jakiś sens... a poczekam, nie będę molestował ludzi przez weekend.