Banggood
No nie bardzo. JD sobie tą akcją sprowadziło od groma nowych ludzi do siebie, którzy jak dostaną te 3 paczki po 5 centów i jedną ze zniżką 10$, to uznają że sklep jest wart zaufania. BG miał akcję w zasadzie dla tych, którzy już tam siedzieli.Jacek318 pisze: Czy dadzą te kupony czy je anulują to tak czy inaczej będą na plusie, to dobra akcja marketingowa. Myślę że wiedzą co robią. A i akcja jest lepiej przemyślana niż w przypadku JD, gdzie kupon dostawało się za założenie konta. Tu trzeba mieć trochę tych punktów.
A w zasadzie większość z nich nawet nie wiedziała że coś takiego jest, tylko zwyrole z forów i farciarze, którzy zaglądnęli do kuponów wczoraj i się zorientowali .
Ostatnio zmieniony sobota 19 gru 2015, 15:59 przez Kanghoy, łącznie zmieniany 1 raz.
- smokuxx1987
Ja też kupiłem skilhunta i kable do ładowarki w czwartek i też nie wysłalirafalzaq pisze:A mi nawet nie wysłali powerbanka, którego kupiłem prze akcją bez tego kuponu. Ale pewnie zależy to od magazynu.
Od poniedziałku taki kabelek z miernikiem za 16 zł.
http://www.banggood.com/Micro-Usb-Digit ... 61437.html
Nitecore Tube
Olight i3E 10440
Acebeam H10
X1 3x XP-L 4.2A by GREG
Astrolux Mf02
Astrolux Mf04
Blf GT
Olight i3E 10440
Acebeam H10
X1 3x XP-L 4.2A by GREG
Astrolux Mf02
Astrolux Mf04
Blf GT
Witam, wszystkich.
Forum przeglądam od ponad roku, ale dopiero dzisiaj postanowiłem założyć konto, na cześć zakupów promocyjnych, o których oczywiście dowiedziałem się od Was.
Udało mi się kupić multimetr do którego dopłaciłem ponad 70 zł i niebieską latareczkę Convoy S2+.
Przy obu zamówieniach jest informacja Ready To Process, a dodatkowo oddali mi punkty, zobaczymy czy wyślą.
A tak przy okazji, to często się zdarzają takie "promocje"? Niestety na JD się nie załapałem.
Forum przeglądam od ponad roku, ale dopiero dzisiaj postanowiłem założyć konto, na cześć zakupów promocyjnych, o których oczywiście dowiedziałem się od Was.
Udało mi się kupić multimetr do którego dopłaciłem ponad 70 zł i niebieską latareczkę Convoy S2+.
Przy obu zamówieniach jest informacja Ready To Process, a dodatkowo oddali mi punkty, zobaczymy czy wyślą.
A tak przy okazji, to często się zdarzają takie "promocje"? Niestety na JD się nie załapałem.
Może coś w tym jest.tOmki pisze:Ostatnio coraz częściej, może to taki nowy marketing/reklama ?
Zamiast płacić instytucjom (TV, WWW) i firmom od markietingu mln $,
postawiono na reklamę bezpośrednią, czyli taką, która dociera od klienta do klienta.
Efekt taki, że media społecznościowe aż huczą.
A przecież o to chodziło :
Wydana kasa ta sama, a efekt o wiele większy.
PS
Pisałem, że może anulują całą tą sprzedaż na kupony.
Ale efekt medialny jest przeogromny i może wkalkulują w koszty reklamy.
Moje zamówienia są Ready To Process.
Czekam i obserwuję z zaciekawieniem.
pzdr