Może zanim zaczniemy psy wieszać na innych, spojrzymy na siebie na chłodno ?
rc.poznan, od dawna widzę że "boli Cię" konkurencja (?) Darka na forum. Tyle że teraz masz odwagę to powiedzieć. Plus za odwagę. Tylko co z tego że przeniesie się jego ogłoszenie do działu komercyjnego ? Powiedz mi proszę
co to zmieni na forum ? Nic. Ogłoszenie będzie dalej, tylko w innym miejscu. Zawiść, zazdrość czy coś innego ?
Druga sprawa, piszesz
z chęci poznawczej kupuję latarki aby znaleźć swoją wymarzoną
a ja mam inne wrażenie. Kupujesz latarki które są w "dobrej cenie" bądź trafisz na nie jakiś kod w sieci. Testujesz czy jest ok i wrzucasz na forum ze swoją marżą. Nie wyprzesz się tego, bo jest to tajemnicą poliszynela tutaj. Daleko szukać nie trzeba, Twoje ostatnie ogłoszenie :
Na sprzedaż 3 nowe latarki Convoy S2+ w kolorze szarym
A jedna nie wystarczy by zobaczyć jak świeci, skoro tylko szukasz jakiejś dla siebie ? Tym bardziej to widać bo są to 3 identyczne sztuki... Wtopa kolego.
Aby nie było, nie jestem cięty na Ciebie, ale jak już ktoś kłamie, i trzyma jakąś tam wersję, to fajnie aby miało to wszystko ręce i nogi. Oczywiście temat sprzedaży latarek, z "dobrej ceny", w sklepie nie jest nowością. Każdy ma oczy i widzi co się dzieje. Nie róbmy z innych naiwniaków, bo nie wypada. A to że ktoś, jak np. omawiany przed chwilą
pietros sprzeda sobie kilka latarek, z drobnym zarobkiem, nikomu chyba nie wadzi, prawda ? Bo zaczepić że sprzedaje to łatwo wytknąć, ale o tym ile
postów z pomocą naklepał już nikt nie wspomina ?
Na koniec dodam tylko że jak by regulamin nie ułożyć, jakich słów by nie użyć, tak zawsze będzie można go zinterpretować po swojemu. W końcu, my Polacy, prawo traktujemy jak święta ! Zawsze je obchodzimy