A jak wygląda wysyłka?
Np na takim fasttechu ncr3100 kosztują $12,05 za dwupak ($6,025/szt.) czyli o wiele taniej bez żadnej promocji, ale czekać 4 miesiące bym nie chciał.
hackman pisze:A jak wygląda wysyłka?
Np na takim fasttechu ncr3100 kosztują $12,05 za dwupak ($6,025/szt.) czyli o wiele taniej bez żadnej promocji, ale czekać 4 miesiące bym nie chciał.
U nich szybko idzie, ostatnim razem zamówienie złożyłem 24 stycznia, 25 napisali że wysłali a 6 lutego już miałem.
Jaką pocztą? Wtedy przypadkiem nie było jeszcze zakazanych ogniw?
Na stronie piszą, że ślą SingPostem, który jak wiadomo nie akceptuje li-ion'ów ElSor, kumpel kupował tam zestaw latarkowy i w paczce było wszystko prócz akusów, więc chyba też lipa.
Fluxor pisze:G1W-C 2.7 inch 1080P Full HD Car DVR 5.0MP Resolution 4X Digital Zoom Video Recorder 120 Degree Wide Angle Lens with Charger (Capacitor Battery)
czyli kamerka samochodowa z kondensatorem zamiast akumulatora w promocji za
41.99$ z kuponem GBG1W
zapomniałeś podać adres
Na gearbest.com masz g1wh za 39,99 usd z kodem ozcardvr dokupując uchwyt mamy tranking powyżej 40usd wysylka NL g1w-c za 41.99 z kodem GBG1W
różnica między g1wh a g1wc taka że pierwsza posiada baterię ale kąt widzenia 140st druga kondensator i kąt 120st do obydwóch z powodzeniem można wgrać oprogramowanie z DOD LS388W
Moje powerbanki też dotarły.Tylna klapka to chyba tylko 1 razowa jest. Raz zamknąć i nie próbować otwierać bo się zaraz coś ułamie. Jutro do mhunta po nowy akumulator z zabezpieczeniem i będzie sprzęt elegancki.
Zapewne malezją jadą ogniwa. Mi nawet Ni-MH puścili pocztą malezyjska a teraz 16 tygodni oczekiwania, bo nie samolotem, a statkiem płyną.
Szkoda, że nie podzielili zamówienia i drivery, hosty, LEDy idą razem z akusami..
Do tych czekających na tanie powerbanki BePower - własnie przyszedł zielony, ma chip FM6316FE. Wadliwa seria, która nie miała ochrony przed rozładowaniem miała chip z CE. Czyli to nowa seria. Nie mam ogniwa bez PCB aby to sprawdzić, ale ta wersja ponoć poprawnie wyłącza się przy 3V
Także mam układ FM6316FE w power banku, specjalnie włożyłem kiepski akumulator i rozładował akumulator do 3,07V wg mojego miernika. Męczy się już strasznie przetwornica. Słychać z daleka jak trzeszczy, dalej ładuje w telefon 21 mA i tak trwa to już jakiś czas.
Czy z tych powerbanków da się wyciągnąć 1 A (lub blisko 1 A) przynajmniej przez chwilę? Chciałbym podłączyć zasilanie do Raspberry Pi przez taki powerbank m.in. aby się dało przenosić bez wyłączania.