Co sobie ostatnio kupiliście?
Mniam mniam, wreszcie porządny sprzęcior multitool Leatherman Wave
(zdj zapożyczone z neta)
A z zakupów bardziej światełkowych, to tzw. kabel elektroluminescencyjny (el-wire, taki neonik) oraz czekam na XTAR A01 z promocji
(zdj zapożyczone z neta)
A z zakupów bardziej światełkowych, to tzw. kabel elektroluminescencyjny (el-wire, taki neonik) oraz czekam na XTAR A01 z promocji
Midi custom @ XM-L :: RC-G2 @ 15880 1/2/3 AA :: UF C3 @własny driver :: Tank007 E06 :: UF A10 :: UF C1 :: Solarforce Skyline 2 @ 4xAMC :: Skyline 1 :: XTAR A01
Witam
Nie mogłem wytrzymać i w sobotę ruszyłem na łowy.I trafiłem takiego zwierza w jednym szrocie.Radziecka lampa górnicza jak zwykle nie mogłem jej tak zostawić uśmiechała się do mnie a ja do niej i właściciel mi ją podarował.
A tak na poważnie lampka w stanie krytycznym rozwalony wyłącznik jakoś pokleiłem "distalem",brak kabelka nie miałem jakiegoś OW to założyłem prowizorkę od żelazka.
A ile miejsca.Lampa to СГВ-2.1.
Nie mogłem wytrzymać i w sobotę ruszyłem na łowy.I trafiłem takiego zwierza w jednym szrocie.Radziecka lampa górnicza jak zwykle nie mogłem jej tak zostawić uśmiechała się do mnie a ja do niej i właściciel mi ją podarował.
A tak na poważnie lampka w stanie krytycznym rozwalony wyłącznik jakoś pokleiłem "distalem",brak kabelka nie miałem jakiegoś OW to założyłem prowizorkę od żelazka.
A ile miejsca.Lampa to СГВ-2.1.
- Załączniki
-
- P5280017.JPG (116.28 KiB) Przejrzano 909 razy
-
- P5280018.JPG (115.54 KiB) Przejrzano 909 razy
-
Imax B6, zajeżdżony TakeMe 400W (mam nadzieję, że to przez złączki komputerowe, ale teraz przy poborze tak gdzieś 2A z linii 12V 18A jest na Imaxie ~11V )
Do tego wcześniej kupione 2 koszyczki toosha, żarówka samochodowa, przerobiona stara czasówka i można ładować 5A i rozładowywać ~2A
Interfejs do pieca w drodze
lennin, to teraz pora na zmodowanie tego światełka.
http://specjalistycznyspecjalista.blogspot.com/
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU
Ja bym dał XM-L i DD z tego Li-pol, czy co tam siedzi
Sterownik extended v3.5 HE <klik>
Instrukcje sterowników w PDF <klik>
kontakt: info(at)krypton(dot)pl
(podstawić @ i . w stosowne miejsca)
Instrukcje sterowników w PDF <klik>
kontakt: info(at)krypton(dot)pl
(podstawić @ i . w stosowne miejsca)
- Calineczka
- Kontakt:
- Power2Nite
Od wczoraj zagościła u mnie nowa wersja Drapieżnika G109.01 z uaktualnionym softem.
Z prawdziwym utęsknieniem oczekuję oficjalnej instrukcji od ArmyTek-a, na razie nie ma jakiejkolwiek. Napiszę coś więcej gdy już doczekam się instrukcji do UI.
Z prawdziwym utęsknieniem oczekuję oficjalnej instrukcji od ArmyTek-a, na razie nie ma jakiejkolwiek. Napiszę coś więcej gdy już doczekam się instrukcji do UI.
Z zaświeconą latarką mniej widzisz ty, a bardziej widać ciebie.