Podziel się swoją radością
To tylko 1 z 5 paczek modułów będzie jeszcze więcej ale OP, będę w sklepiku bo OP są mi zbędne, aniestety nigdzie nie widziałem tanio 501B na XR-E R2 do 8.4V na SMO i muszę dokupywać refki SMO dlatego OP mi zostająProLight pisze:Coś mi się wydaje że są jakieś nadwyżki w tej paczce?
Np. na te kolorowe gumki i te moduły D26?
Coś mnie sie tak wydaje
A gumki też będą na sprzedaż za kilka dni jak dojdzie paczka
MPP-1 / Skyline I / L2P T6 / LL P7 / RC-39@XR-E R2 1.05A / C2 HA-III@T6 2.8A / Niwalker NWK600N1/ UF WF-501B / Balder SE-2@U3 3.04A / Shadov TC500 / SF M9
Koło z zastosowania inżynierii biomedycznej w narządach zmysłów zdane na 4
Ostatnie kilka dni obfitowało w możliwości bycia na salach operacyjnych i tak:
-wszczepienie podwójnego stentgraftu,
-balonikowanie tętnicy piszczelowej x2
-laparoskopowe wycięcie pęcherzyka żółciowego z późniejszą konwersją do klasycznej operacji
Pozdrawiam
DNF
Ostatnie kilka dni obfitowało w możliwości bycia na salach operacyjnych i tak:
-wszczepienie podwójnego stentgraftu,
-balonikowanie tętnicy piszczelowej x2
-laparoskopowe wycięcie pęcherzyka żółciowego z późniejszą konwersją do klasycznej operacji
Pozdrawiam
DNF
Oj jest zafundowałeś sobie ok 3-5tyg adrenaliny dojdzie nie dojdzie zginie czy nie a jak tak czy oddadzą kasę, a jak dojdzie czy w ogóle to co zamawiałemtobias1 pisze:Zrobiłem pierwsze zamówienie na DX Tylko nie wiem, czy jest się z czego cieszyć...
Żart nie martw się 99% zakupów w chinach jest ok, uwierz że większy % skuteczności mają jak allegro
MPP-1 / Skyline I / L2P T6 / LL P7 / RC-39@XR-E R2 1.05A / C2 HA-III@T6 2.8A / Niwalker NWK600N1/ UF WF-501B / Balder SE-2@U3 3.04A / Shadov TC500 / SF M9
Dzisiaj miałem zajeświetny początek dnia:
- info o zdanej poprawie koła z genetyki (przy niezdaniu byłbym w d...)
- mail z ofertą sprzedaży Zebry której szukam i to za poprawna sumkę
- w akcie wyrozumiałości asystentki mieliśmy skrócone ćwiczenia (a więc dodatkowy czas na naukę, a jest co robić + jestem chory, to i przyjemniej w domku siedzieć)
- serwis wymienił mi w aucie zepsuty głośnik w drzwiach i nic po takiej czynności nie skrzypi na dziurach
- i jeszcze zaspałem 30min jednocześnie nie spóźniając się na zajęcia
- info o zdanej poprawie koła z genetyki (przy niezdaniu byłbym w d...)
- mail z ofertą sprzedaży Zebry której szukam i to za poprawna sumkę
- w akcie wyrozumiałości asystentki mieliśmy skrócone ćwiczenia (a więc dodatkowy czas na naukę, a jest co robić + jestem chory, to i przyjemniej w domku siedzieć)
- serwis wymienił mi w aucie zepsuty głośnik w drzwiach i nic po takiej czynności nie skrzypi na dziurach
- i jeszcze zaspałem 30min jednocześnie nie spóźniając się na zajęcia
Cieszę się, że wróciłem do mieszkania a do weekendu już niedługo.
http://specjalistycznyspecjalista.blogspot.com/
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU
Zaliczyłem kolejne kilometry na Indoor Cyclingu.
http://specjalistycznyspecjalista.blogspot.com/