Pozdrawiam
Główny specjalista ds. automatyki
Tylko LEDa. Sterownik mi pasuje.Zbychur pisze:3 dni temu miałem roczek na forum![]()
[ Dodano: 22 Grudzień 2012, 23:46 ]Zmieniałeś tylko diodę czy driver też?Kazik pisze:Udało się zmodować Quarka AA na XP-G2 (robota Grega)
Mnie głowica puściła w paluchach
ten klient to cienias," łopata, ziemia, powietrze" i w pół godziny mam go na kolanachKazik pisze:Mojego nawet Hardkorowy Koksu by nie ruszył
LED siedzi w tym samym miejscu co XP-E i jest OK. Skupienie z pamieci podobne. Poprawila sie barwa - teraz jest 4C, wiec cieplo. Ciezko porownac ilosc swiatla, ale spytam luksmiarke po powrocie do domu.Zbychur pisze:ten klient to cienias," łopata, ziemia, powietrze" i w pół godziny mam go na kolanachKazik pisze:Mojego nawet Hardkorowy Koksu by nie ruszył![]()
I jak oceniasz różnicę do XP-E? Mnie do póki nie cofnąłem diody o jakiś nie cały milimetr to specjalnie się nie podobało. Znaczy światła sporo jak na takiego "skwarka" ale zasięg lichy, dopiero po cofnięciu diody do tyłu skupienie się polepszyło.
Zbychur a ja swoje nowe wykleńce podobne do Twojego kota posłałbym na tamten świat,ale nie mam sumienia,dwa razy w roku nowe egzemplarze wyłaniają się ze składu nad garażem ale mam do nich jakąś dziwną słabość,mianowicie nienawidzę ich ale pyszne puszki z mięskiem im kupuję,zupełnie tego nie rozumiem....Zbychur pisze:Może ktoś pomyśleć, że pomyliłem tematy ale nic bardziej mylnego.
Też nic nie dostałem na pod choinkę. Wszystko z powodu jego.