Podziel się swoim smutkiem
Zagadnienie do zgłębienia: "uporczywe zakłócanie spokoju".ProLight pisze:Ja to mam codziennie
W budynku na parterze urządzono mi Klubo kawiarnię i codziennie od ok 7:00 do 1:00 2:00
Parę razy dzwoniłem na Policję ale dużo mi to nie dało.
Jak się dobrze zaweźmiesz, to możesz odnieść sukces. Dzwonienie po Policję jednak dało Ci dużo - masz już kilka udokumentowanych interwencji, a to będzie niezbędne jak będziesz ich "zapodawał" do sądu
-
U mnie wszystkie zakupy w FT złożone później od tego jednego feralnego procesowane są normalnie, dodałbym nawet że ekspresowo w tej chwili jedna paczka jest już u mnie na sortowni i jutro będzie w doręczeniu a wysłana została w zeszły piątek ( zamówienie złożone w czwartek) WOW.DNF pisze:Panowie powiem Wam, że moje zamówienie z FT przeleżało 5 dni na poczcie i zgodnie z rozpiską dziś wyszło z poczty
Tylko ta jedna z początku miesiąca coś zapuściła korzenie w HK
- LightLover
- smokuxx1987
Wczoraj wyparowało 5 diod XM-L w ciągu jednej sekundy
http://www.swiatelka.pl/viewtopic.php?t=10371
odeszły bezpowrotnie
http://www.swiatelka.pl/viewtopic.php?t=10371
odeszły bezpowrotnie
Witam
Łączę się z Tobą w smutku. Fakt diody odeszły bezpowrotnie w niebyt.
Na dodatek pochłonęła je czarna dziura.
Łączę się z Tobą w smutku. Fakt diody odeszły bezpowrotnie w niebyt.
Na dodatek pochłonęła je czarna dziura.
Ostatnio zmieniony czwartek 28 mar 2013, 18:16 przez tomeksz68, łącznie zmieniany 1 raz.
pozdrawiam Tomek
"Gdy jest bardzo smutno to kocha się zachody słońca."
Antoine de Saint-Exupery
Antoine de Saint-Exupery
Ciągle trwa zima. Dlaczego nie mogło się tak dziać 2-3 i więcej lat temu, gdy nie jeździłem namiętnie rowerem ani nie miałem swojego wymarzonego ogrodu, a byłem wielkim entuzjastą zimy?? Wtedy za to ciepło robiło się w Lutym nie mówiąc że większość Grudnia i Stycznia to były głębokie odwilże. Teraz zima trzyma równo i nie widać jej końca.
Witam
No to witam w klubie wierzycieli banku na baardzo długo jak mniemam.mick1 pisze:Ja wybrałem najgorsze, najkosztowniejsze i najdłużej trwające wyjście z sytuacji.
Progress wyjścia z sytuacji:
Znaleziona działka, podpisana umowa przedwstępna, złożone wnioski o kredyt
pozdrawiam Tomek
Antoine de Saint-Exupery
Antoine de Saint-Exupery