Podziel się swoim smutkiem
- LightLover
Możecie napisać coś więcej, kiedy składaliście zamówienia?
Moje z 7.03 także od dwóch tygodni stoi ze statusem:
"The item (...) is being processed for departure from Hong Kong as of 12-Mar-2013."
Za to z 18.03 idzie bez problemu.
W piątek wysłałem dwa maile do HK Post, jednak do dziś nie otrzymałem żadnej odpowiedzi.
Dziś po południu napisałem do FT, więc jutro powinienem dostać jakąś odpowiedź.
Moje z 7.03 także od dwóch tygodni stoi ze statusem:
"The item (...) is being processed for departure from Hong Kong as of 12-Mar-2013."
Za to z 18.03 idzie bez problemu.
W piątek wysłałem dwa maile do HK Post, jednak do dziś nie otrzymałem żadnej odpowiedzi.
Dziś po południu napisałem do FT, więc jutro powinienem dostać jakąś odpowiedź.
Ja zamówiłem na początku marca, codziennie mam takie coś:
The item (RCXXXXXK) is being processed for departure from Hong Kong as of 26-Mar-2013.
Ze zmienianą datą na bieżąco.
The item (RCXXXXXK) is being processed for departure from Hong Kong as of 26-Mar-2013.
Ostatnio zmieniony wtorek 26 mar 2013, 22:04 przez ProLight, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Mój status jest taki sam.
Pisałem juz dwa razy do HK Post i zero odzewu, teraz właśnie im napisałem że są niekompetentni i podziękowałem za taką nie na poziomie obsługe klienta.
Fasttech odpisuje do 24 godzin narazie mój ticket ma parenaście wpisów z mojej jak i z ich strony i jestem ciekaw jak to się skończy.
Moje późniejsze przesyłki wszystkie docierają, właśnie wylatują z HK lub są juz na terytorium PL i jadą do mojej sortowni.
Pisałem juz dwa razy do HK Post i zero odzewu, teraz właśnie im napisałem że są niekompetentni i podziękowałem za taką nie na poziomie obsługe klienta.
Fasttech odpisuje do 24 godzin narazie mój ticket ma parenaście wpisów z mojej jak i z ich strony i jestem ciekaw jak to się skończy.
Moje późniejsze przesyłki wszystkie docierają, właśnie wylatują z HK lub są juz na terytorium PL i jadą do mojej sortowni.
Widzisz u mnie data zatrzymała sie 2 tyg temu.ProLight pisze:Ja zamówiłem na początku marca, codziennie mam takie coś:
The item (RC114073014HK) is being processed for departure from Hong Kong as of 26-Mar-2013.
-
-
Za pare godzin ten status powinien się zmienić że już wyleciała, u mnie z tego co pamiętam ten status zmieniał się na wysłany okolo 8-9 godziny temtejszego czasuProLight pisze:Druga moja przesyłka z fastecha:
The item (RCXXXXXX) will leave Hong Kong for its destination on 27-Mar-2013
Hehe mam całą rozpiske lotów do Europy i jeśli nic się nie zmieniło to o około 6 lub 7 ( czasu HK ) jest lot do Franfurtu
-
-