I zlot Światełkowców?

....nie pasujące gdzie indziej...
Hoffer007

Post autor: Hoffer007 »

Lennin Dostanie wałkiem po głowie :D

Jak uważacie ale jak by miało być głosowanie to ja za 2 terminem.

Ale postaram sie dostosowac do was.
Miodosław

Post autor: Miodosław »

Ja wolałbym pierwszy termin - na drugi, to prawie na pewno nie mógłbym zabrać córki (wszystko wyjaśnię do jutra). Oczywiście wyjazd "solo" ma swoje zalety ( ;-) ), ale jak robimy wyjazd rodzinny, to rodzinny! :-)
A Ty DNF nie mów, że Ci ociec wstyd przyniesie! Z drugiej strony już jesteś w wieku, kiedy mógłbyś sam wybrać się gdzieś. Jak by co, to też mogę zostać Twoim "opiekunem" ;-)
Dubito ergo sum!
Awatar użytkownika
Sebek

Post autor: Sebek »

jeżeli chodzi o mnie to pierwszy termin mi bardziej odpowiada (drugi całkowicie odpada)
Awatar użytkownika
Biszkopt

Post autor: Biszkopt »

Ja niestety nie jestem w stanie określić na tyle czasu do przodu wolnego terminu. Na razie poobserwuję ustalenia i zobaczymy, co życie przyniesie.
Miodosław

Post autor: Miodosław »

Coś jakby temat zamarł :-(
Potwierdzam, że na pierwszy termin na 99% mogę jechać wraz z latoroślą, a na drugi jest tylko 50%, że pojedzie ze mną dziecię.
Dubito ergo sum!
Awatar użytkownika
Calineczka
Kontakt:

Post autor: Calineczka »

...może i ucichło, ale kontrolujemy sytuację :-)
Liczę, że jutro dostanę termin od Df i zamawiamy miejsca po podliczeniu chętnych
:mrgreen:
DNF

Post autor: DNF »

Prosze o wykreslenie mnie z listy osob jadacych na zlot... :cry:
Pozdrawiam
DNF
Awatar użytkownika
lennin

Post autor: lennin »

Super. Wiedziałem że tak bedzie. Kto jeszcze sie deklaruje na wyjazd?
Obrazek Obrazek
Czy to jakaś nowa niesprecyzowana choroba? .....światła, światła więcej ŚWIATŁAObrazek Obrazek
Awatar użytkownika
Calineczka
Kontakt:

DNF, nic sie nie da zrobic?
Bocian, czekam na twoj terminarz egzaminow!!!
DNF

Lennin, to naprawde nie jest moja wina. Wierz mi ze jest mi naprawde przykro ze nie moge jechac. I powodem tego nie jest przyjazd rodzinki, czy moje widzi misie.
Pozdrawiam
DNF

PS Arku, bede sie staral ile tylko bede mogl, ale rodzice chca pokazac swoja wyrzszosc nade mna i coz..jak narazie im wychodzi
Awatar użytkownika
Calineczka
Kontakt:

DNF, to nie moja sprawa, to twoi rodzice mają obowiązek prawny Cię wychowywać, ale nadopiekuńczość bywa czasem bardzo szkodliwa... kończy się to starym kawalerem mieszkającym z rodzicami do końca ich czy swoich dni....nie życzę Wam tego ale trzymam kciuki za twoja samodzielność.JA patrzę właśnie na 6cio miesięczną Hanię i mam nadzieję, że będę dobrym ojcem...pewnie będę bał się puszczać Ja na wycieczki klasowe, na obozy harcerskie...etc....ale są rzeczy, których nie potrafię Jej dać a których zapewne będzie potrzebowała....życie w grupie rówieśników, ludzi z którymi dzielić będzie pasje...etc....
Może zabrzmi to poważnie, ale pogadaj sobie może z psychologiem szkolnym-może jest w porządku, zapytaj co On o tym sądzi....a może ów psycholog zechce porozmawiać o tym z twoimi rodzicami...
Jak przegną to skończy się tym, że "stracą" CIę bo zwiejesz z domu i tyle...większość ludzi ma potrzebę wolności.....
Jak to krzyczał Bravehart ..." FREEEDOOOOOOOOOOOOOM......"
Awatar użytkownika
Calineczka
Kontakt:

Panowie, dla porządku, bardzo proszę, żeby KAŻDY kto chce jechać zadeklarował się mi na PRIV :
który termin:
4-6 lipca
11-13 lipca
18-20 lipca

ile osób

właśnie próbuje w excelu nas pozbierać do kupy.Na początek wygląda to tak jak w załączniku, czekam na jakieś wasze deklaracje...piszcie ludzie, im szybciej zarezerwujemy domki tym lepiej!!!
DNF, jeśli widzisz szanse ze mogę pomóc-na pw pisz
Załączniki
zlot_excel.rar
(3.46 KiB) Pobrany 10 razy
Awatar użytkownika
lennin

Post autor: lennin »

Posłuchaj DNF. Jeżeli to nie jest super daleko a czytałem że nie od miejsca stałego twojej lokacji to nie stanowi problemu żebyśmy pogadali z Twoim ojcem osobiście :) W sobotę Cie zgarniemy i odstawimy w niedziele w najgorszym przypadku. Licze jednak na wyrozumiałość rodziców. Pokarz im forum. Są nawet nasze fotki :) To z mojej strony jak zwykle będzie spotkanie z ludźmi i ich hobby a nie jakaś popijawa i libacja po nocach!!! Jedziemy z rodzinami.

Arku zaraz bedzie PM z terminem.
Obrazek Obrazek
Czy to jakaś nowa niesprecyzowana choroba? .....światła, światła więcej ŚWIATŁAObrazek Obrazek
DNF

Pokazywalem juz rodzicom forum, pokazywalem fotki, mowilem, ze Arek moze mnie zabrac, ze bedzie opieka, ze wszyscy sa duzo starsi ode mnie, a rodzice swoje. Twierdza ze obcy ludzie nie beda brali za mnie opieki i koniec. To jest po prostu jak walka z wiatrakami..cala sytuacje moza strescic do jednego slowa: CHORE!
Pozdrawiam
DNF
Awatar użytkownika
piXelRider

Post autor: piXelRider »

Słuchaj, to powiedz im, że jako dorośli ludzie napewno mają jakieś racjonalne argumenty - niech je przedstawią, niech powiedzą czego się obawiają. Za rok będziesz pełnoletni - sądzą, że przez ten czas magicznie nabędziesz cudownej wiedzy pt. "jak sobie radzić w życiu" i nagle będą mogli Cię wypuszczać na imprezy?

Kod: Zaznacz cały

Twierdza ze obcy ludzie nie beda brali za mnie opieki i koniec
Ci ludzie to Twoi znajomi - coś jak kumple ze szkoły, tyle że są starsi (w większości) i mają własne rodziny - innych różnic nie ma :P To z rówieśnikami na bibę Cię puszczą, a z dorosłymi na spotkanie nie? :>
Powiedz, że nie jesteś już nieporadnym dzieckiem i czas by to zauważyli. A jak się uprą, że jesteś, to stwierdź, że faceci do końca pozostają dziećmi, a jednak mogą wyjeżdżać na imprezy :P (ten argument uwielbiam jak coś sknocę u lubej :P)

Kurcze, się rozpisałem, a pewnie już to z nimi wałkowałeś :/ Bądź racjonalnie twardy! Powodzenia :)
ODPOWIEDZ