Podziel się swoją radością
- Calineczka
- Kontakt:
Matura razem z egzaminem na technika łatwiejsza od sesji, która będzie cię czekać.
http://specjalistycznyspecjalista.blogspot.com/
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU
Idź idź, Zapraszamy na polibudę krakowską wydział mechaniczny, tu nikt Cie straszył sesją nie będzie (nooo może na 1 roku)
A co do matury to jak dla mnie lekka kpina. Jak ja zdawałem jako pierwszy rocznik nową maturę to zauważyłem że sporo ludzi zdało którzy moim zdaniem zdać nie powinni. Nie wiem jak było w kolejnych rocznikach ale sądzę że podobnie.
A co do matury to jak dla mnie lekka kpina. Jak ja zdawałem jako pierwszy rocznik nową maturę to zauważyłem że sporo ludzi zdało którzy moim zdaniem zdać nie powinni. Nie wiem jak było w kolejnych rocznikach ale sądzę że podobnie.
Mag 5D sst50 / romisen RC-C8 mod xpg / romisen RC-A4 / TIROSS mod xpg + regina /wydumka 2x18650+ XM-L + ref SMO // Mag Solitaire nichia 5mm / UniqueFire UF-DT1 Mod XM-l / "coś" 2x 16340 z xre q5 i refem SMO /UltraFire WF-501B xpg + ref SMO
- Calineczka
- Kontakt:
Podwójna radość
Myślałem, że cyfrówka mi zdechła, bo nie chciała się ani włączyć, ani ładować..
Szybki przegląd i się okazało, że akumulatorek był odwrotnie włożony!
Podwójna radość z tego względu, że aparat widać ma zabezpieczenie przed odwrotną polaryzacją
Pozdrawiam
DNF
PS oczywiście to nie ja tak włożyłem akumulator..
Myślałem, że cyfrówka mi zdechła, bo nie chciała się ani włączyć, ani ładować..
Szybki przegląd i się okazało, że akumulatorek był odwrotnie włożony!
Podwójna radość z tego względu, że aparat widać ma zabezpieczenie przed odwrotną polaryzacją
Pozdrawiam
DNF
PS oczywiście to nie ja tak włożyłem akumulator..
Samochód wrócił od mechanika z nowym sprzęgłem, poduszką skrzyni biegów i rozrusznikiem. Teraz nie czuć, że naciskam pedał.
http://specjalistycznyspecjalista.blogspot.com/