Ładowarka Opus BT-C3100 V2.1
Kiedyś załapałem się na promocję wersji 2.0 w wallbuys za chyba 34$hoka pisze: Hmm, a czy można dorwać inną ładowarkę, która posiada taką samą lub lepszą funkcjonalność ale jest sprawdzonym pewnym rozwiązaniem bez "chorób wieku dziecięcego". Cena mniej istotna.
Wszystko śmiga dobrze i cicho
Napięcia końcowe są ok, jedynie nie testuję 4x1A bo cośtam wtedy nie wyrabiało.
skaktus tak daje radę , wiatrak jest znośny i nie ma tragedii ale spać przy nim to raczej by się nie dało
Moja ładuje z tego co widzę do 4.19 co trochę zaniża pojemność - muszę popatrzeć czy da się to skalibrować trochę.
Według mnie warta ceny , nie zastąpi imaxa ale BC700 i WF188 poszły narazie na dno szafy
Moja ładuje z tego co widzę do 4.19 co trochę zaniża pojemność - muszę popatrzeć czy da się to skalibrować trochę.
Według mnie warta ceny , nie zastąpi imaxa ale BC700 i WF188 poszły narazie na dno szafy
elektroda.pl
Hej,
Jaki wtyk wchodzi do zasilania 2,1/5,5 ?
I trzeba go zasilać stabilnym 12V ?
Planuje zasilać go (też) z zapalniczki samochodowej, jednak napięcie potrafi oscylować między 11V -> 15V ( z grubsza)
Czy macie jakiś sposób na zasilenie ?
Mamtaką przetwornice, teoretycznie 3A powinna dać...
Czy mógłby ktoś zmierzyć pobór między zasilaczem a ładowarką, przy ładowaniu 4x18650 maksymalnym prądem ?
Jaki wtyk wchodzi do zasilania 2,1/5,5 ?
I trzeba go zasilać stabilnym 12V ?
Planuje zasilać go (też) z zapalniczki samochodowej, jednak napięcie potrafi oscylować między 11V -> 15V ( z grubsza)
Czy macie jakiś sposób na zasilenie ?
Mamtaką przetwornice, teoretycznie 3A powinna dać...
Czy mógłby ktoś zmierzyć pobór między zasilaczem a ładowarką, przy ładowaniu 4x18650 maksymalnym prądem ?
Wygląda na to że w 2.1 jest taki sam wadliwy wentylator jak w każdej innej, w mojej po 3-4 cyklach ładowań wentylator też umarł.
Objaw taki że wentylator z wolnych obrotów nie może ruszyć jak już rusza to wydaje straszne dźwięki , po chwili już jest ok do następnego startu
Już namierzyłem w TME ładnego Sunona z magentycznym łożyskiem ale wersji 12v brak na stanie ...
Objaw taki że wentylator z wolnych obrotów nie może ruszyć jak już rusza to wydaje straszne dźwięki , po chwili już jest ok do następnego startu
Już namierzyłem w TME ładnego Sunona z magentycznym łożyskiem ale wersji 12v brak na stanie ...
elektroda.pl