Jaki porządny rejestrator jazdy do auta ?
-
Którą wersję? A119, A119 V2, A119S, A119 pro? Ja od jakiegoś czasu używam tej drugiej i o ile w dzień może być, to w nocy szału nie robi (tu podobno lepiej radzi sobie A119S z matrycą sony). Choć z drugiej strony miałem możliwość porównania do kilku kamerek od mio i jednak viofo lepiej wypada, ale porównując do mojej starej sjcam (która w lecie nie wytrzymuje i bateria w zaparkowanym aucie się gotuje, a i sama kamerka potrafi się wyłączyć) to jakość nagrania zbliżona, nie licząc wyższej rozdzielczości lub fps.dcgraphics pisze:Ja posiadam Viofo A119 i jestem zadowolony.
-
endrju1 pisze:Którą wersję? A119, A119 V2, A119S, A119 pro? Ja od jakiegoś czasu używam tej drugiej i o ile w dzień może być, to w nocy szału nie robi (tu podobno lepiej radzi sobie A119S z matrycą sony). Choć z drugiej strony miałem możliwość porównania do kilku kamerek od mio i jednak viofo lepiej wypada, ale porównując do mojej starej sjcam (która w lecie nie wytrzymuje i bateria w zaparkowanym aucie się gotuje, a i sama kamerka potrafi się wyłączyć) to jakość nagrania zbliżona, nie licząc wyższej rozdzielczości lub fps.dcgraphics pisze:Ja posiadam Viofo A119 i jestem zadowolony.
Używam wersji A119 V2
Czyli to samo co ja, ponoć najlepszy przetwornik na dzień, ale w nocy szału nie robi.
Ostatnio trafiłem na takie porównanie:
https://www.youtube.com/watch?v=52c533ALfME
Ostatnio trafiłem na takie porównanie:
https://www.youtube.com/watch?v=52c533ALfME
Jest takie powiedzonko, szkłem ...piiii... nie utrzesz.
W rezultacie albo zapłacisz trochę więcej i masz sprzęt na parę lat z dobrą jakością nagrań lub idziesz na kompromis, zapłacisz mniej ale z automatu będziesz miał gorszą jakość nagrań, czyli przeważnie wieczorem mało co będzie widoczne na nagraniu, bo dzień jeszcze ujdzie.
W rezultacie albo zapłacisz trochę więcej i masz sprzęt na parę lat z dobrą jakością nagrań lub idziesz na kompromis, zapłacisz mniej ale z automatu będziesz miał gorszą jakość nagrań, czyli przeważnie wieczorem mało co będzie widoczne na nagraniu, bo dzień jeszcze ujdzie.
Ostatnio używane
S41, EC03, H03
S41, EC03, H03