Ewentualne wydłużenie okresu nawet na kilka dni i brak reakcji lub opory stanowią dowód że chcesz się dogadać i ewentualne roszczenia są szybsze.
Niemniej rozważ opcję bo mi ostatnio to poczta polska lub świat wysyłek

Warto sprawdzać co na europejskich magazynach oferuje Gearbest lub Banggood.Borsuczy pisze:Tak jest, zakupy w Chinach to taka trochę loteria. Kupiłem rzeczy z jednych zakupów, z jednego koszyka, ten sam czas... Dwa Convoye S2+ i klipsy do nich i te paczki rozdzielili, latarki już chyba do mnie płyną a klipsy dalej są "Ready to ship"...
Prosi o spór bo w przypadku zwrotu dostanie zwrot prowizji. Załącz zdjęcie z poborem W i zakładaj spór. Co do wyceny zwrotu, to wnioskuj o tyle ile dla Ciebie to warte. Jeśli wymienisz diode i co tam potrzeba, a wtedy spełni Twoje oczekiwania to żądaj zwrot kosztów cześci.skaktus pisze:Hej. Szybkie pytanko - jak "wyceniacie" wysokość zwrotu za zakup ? Zakupiłem lampę, standardowa cena na ali to 80 zł, ja znalazłem "okazję" za 56 zł. Doszła. wykonanie jak to chińczyk - tragiczne chłodzenie, ale tego się spodziewałem. Lampa natomiast zamiast 12W ma 8W, też do przewidzenia. Miała być ściemnialna, a nie jest. Napisałem do sprzedawcy i co dziwne, prosi o założenie sporu...
Poprosić o zwrot w wysokości zakupu nowego sterownika z podaniem linka czy inaczej waszym zdaniem należy działać ?