Nie mogę znaleźć wątku o promocjach.
W każdym razie zamówiłem RHL3000 " 180,57zł 23%OFF | ROCKBROS 3000LM Bike Light Type-C Charging Front Lamp 10000mAh Bicycle Light IPX6 Aluminum Alloy Headlight Bike Accessories
https://a.aliexpress.com/_Ew1q7Id " co prawda nie znalazłem dobrego testu tej latarki, ale kilka komentarzy pod różnymi ofertami tej latarki było obiecujących jeśli chodzi o odcięcie. Uchwyt wygląda OK. Zobaczymy.
Edit:
Teraz chyba taniej
https://a.aliexpress.com/_ExcjTu1
Co sobie ostatnio kupiliście 2
Re: Co sobie ostatnio kupiliście 2
Ostatnio zmieniony poniedziałek 27 lis 2023, 10:10 przez marmez, łącznie zmieniany 1 raz.
Tekst podpisu:
Podpis - dozwolona ilość znaków: 255
Podpis - dozwolona ilość znaków: 255
viewtopic.php?t=21581&start=435
A w temacie ... zakupiłem legendarny plecak Wisporta Sparrow 30, bo używany do tej pory Jack Wolfskin, poddaje się na zamku. W sumie 10 lat i 3 miesiące codziennego noszenia, to chyba dobry powód na zmianę
A w temacie ... zakupiłem legendarny plecak Wisporta Sparrow 30, bo używany do tej pory Jack Wolfskin, poddaje się na zamku. W sumie 10 lat i 3 miesiące codziennego noszenia, to chyba dobry powód na zmianę
Mam już trzeciego z kolei sparrowa 30l. Bardzo fajne i solidne plecaki made in Poland
Sometimes darkness can show you the light
-
Convoy H1. Jedna z diodą 3500K i soczewką, druga z 4200K i reflektorkiem.
Kliknij obrazek, aby powiększyć
Planuję je rozbebeszyć, porobić parę zdjęć środka, ewentualnie poprawić to, co niekoniecznie dobrze zrobiły małe chińskie rączki. Potem zamierzam wziąć kilka latarek m. in. pożyczyć od taty Armyteka Wizarda z ciepłą diodą i jak się ściemni, pójść do lasu i porobić zdjęcia jak świecą. Chociaż co do sensu wykonania tego ostatniego, nie mam pewności. Po pierwsze jest dostępnych do kupienia z 10 różnych kombinacji dioda- optyka, a po drugie, to tak łatwo rozbieralna latarka, że jak ktoś chce, to sobie ją po prostu przerobi. Trochę chcę porobić te zdjęcia nawet z ciekawości. Przypomniałem sobie, że mam na półce lustrzankę, którą kiedyś kupiłem nie mam pojęcia po co. Do porównywania światła latarek nada się świetnie, bo można sobie łatwo, manualnie poustawiać parametry. Zobaczymy.
PS.
Jest ciekawie...
Planuję je rozbebeszyć, porobić parę zdjęć środka, ewentualnie poprawić to, co niekoniecznie dobrze zrobiły małe chińskie rączki. Potem zamierzam wziąć kilka latarek m. in. pożyczyć od taty Armyteka Wizarda z ciepłą diodą i jak się ściemni, pójść do lasu i porobić zdjęcia jak świecą. Chociaż co do sensu wykonania tego ostatniego, nie mam pewności. Po pierwsze jest dostępnych do kupienia z 10 różnych kombinacji dioda- optyka, a po drugie, to tak łatwo rozbieralna latarka, że jak ktoś chce, to sobie ją po prostu przerobi. Trochę chcę porobić te zdjęcia nawet z ciekawości. Przypomniałem sobie, że mam na półce lustrzankę, którą kiedyś kupiłem nie mam pojęcia po co. Do porównywania światła latarek nada się świetnie, bo można sobie łatwo, manualnie poustawiać parametry. Zobaczymy.
PS.
Jest ciekawie...