Jeśli się nie obijają to za ok tydzień powinna się pojawić informacja, że paczka została wysłana do Polski. Tydzień później powinna być już w Warszawie. Później już jakieś 2-3 dni i powinna być odebrana. To z mojego (niewielkiego) doświadczenia.
a mi właśnie w tracking-u pojawiła się takowa informacja "Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)"
(informacje odebrane To nie jest potwierdzenie fizycznego otrzymania stwierdził zarejestrowany Artykuł)
Malezja post to jedyny sposób na zakup ogniw. Zajmuje im 3-4 tygodnie. Jeżeli czekasz 4 tygodnie to znaczy, że wysłali twoją paczkę w największym natłoku i gdzieś błądzi. Około 45 dni to limit na dostarczenie twojej paczki. Potem powinni wysłać jeszcze raz
lorak pisze:Miał ktoś do czynienia z Malaysia Post? Paczka idzie czwarty tydzień,a status trackingu nie zmienił się od 9 dni.
lorak pisze:Miał ktoś do czynienia z Malaysia Post? Paczka idzie czwarty tydzień,a status trackingu nie zmienił się od 9 dni.
Zamawiałem ostatnio latarkę przez Malezję, ostatnia zmiana statusu mówiła o wysłaniu do HWDC TRANSITS ROYALMAIL GREATBRITAN, paczkę dostałem po 14 dniach od pojawienia się tego statusu. Było to prawie miesiąc temu, status wciąż się nie zmienił Aha, paczka od momentu zamówienia do odebrania od listonosza szła 1 miesiąc i 1 dzień.