FastTech

gdzie i jak kupować oraz nasze o tym opinie
Bknz

Post autor: Bknz »

Zamówienie złożone 3.03. Dzisiaj na koncie Zmiana na Shipped oraz zdjęcie przesyłki (z listem przewozowym) :)

Nadany numer Trackingu. Kiedy można się spodziewać w domu - dojdzie na koniec Marca?
lorak

Post autor: lorak »

Bknz, powinni się wyrobić do końca marca, jeśli wysłane przez Singapore Post, tym bardziej powinno się udać :wink:
Bknz

lorak pisze:Bknz, powinni się wyrobić do końca marca, jeśli wysłane przez Singapore Post, tym bardziej powinno się udać :wink:
dopłaciłem za "Singapore Post" :D
czekamy na paczuszkę.
Awatar użytkownika
rafalzaq

Post autor: rafalzaq »

Jeśli się nie obijają to za ok tydzień powinna się pojawić informacja, że paczka została wysłana do Polski. Tydzień później powinna być już w Warszawie. Później już jakieś 2-3 dni i powinna być odebrana. To z mojego (niewielkiego) doświadczenia.
Awatar użytkownika
Zbychur

Post autor: Zbychur »

Na fasttech chyba się już odkopali, wczoraj zamówiłem, dziś ma "shipped" i tacking
Bknz

Zbychur pisze:Na fasttech chyba się już odkopali, wczoraj zamówiłem, dziś ma "shipped" i tacking
Też mam Shipped i Tracking number ale na razie nic mi po numerze nie znajduje ;/
madkeinam

Post autor: madkeinam »

Zamówiłem cośtam 20.02, 21 już było Shipped, w trackingu pojawiło się 28.02 i od tej pory mam Dispatch Pre-Alert.

Poprzednie zamówienie złożone 10.02 dostarczone 03.03 czyli bez szału ale źle też nie jest.
Awatar użytkownika
Zbychur

Jak zamawiałem w lutym to tracking w systemie pokazał się po 10 dniach, a wysłali po 14. :evil:
Bknz

a mi właśnie w tracking-u pojawiła się takowa informacja "Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)"
(informacje odebrane To nie jest potwierdzenie fizycznego otrzymania stwierdził zarejestrowany Artykuł)
Awatar użytkownika
Zbychur

Znaczy że paczka i wygenerowany numer tracking jest już wprowadzony do systemu, ale jeszcze nikomu nie chciało się z tym zajechać na pocztę :)
Awatar użytkownika
dominos96

Post autor: dominos96 »

Paczka jeszcze pewnie daleko od polski ale w trackingu PP się pojawiła
ObrazekObrazekObrazek
lorak

Miał ktoś do czynienia z Malaysia Post? Paczka idzie czwarty tydzień,a status trackingu nie zmienił się od 9 dni.
Awatar użytkownika
Uka

Post autor: Uka »

Malezja post to jedyny sposób na zakup ogniw. Zajmuje im 3-4 tygodnie. Jeżeli czekasz 4 tygodnie to znaczy, że wysłali twoją paczkę w największym natłoku i gdzieś błądzi. Około 45 dni to limit na dostarczenie twojej paczki. Potem powinni wysłać jeszcze raz
lorak pisze:Miał ktoś do czynienia z Malaysia Post? Paczka idzie czwarty tydzień,a status trackingu nie zmienił się od 9 dni.
madkeinam

Post autor: madkeinam »

lorak pisze:Miał ktoś do czynienia z Malaysia Post? Paczka idzie czwarty tydzień,a status trackingu nie zmienił się od 9 dni.
Zamawiałem ostatnio latarkę przez Malezję, ostatnia zmiana statusu mówiła o wysłaniu do HWDC TRANSITS ROYALMAIL GREATBRITAN, paczkę dostałem po 14 dniach od pojawienia się tego statusu. Było to prawie miesiąc temu, status wciąż się nie zmienił :P Aha, paczka od momentu zamówienia do odebrania od listonosza szła 1 miesiąc i 1 dzień.
lorak

OK, czyli nie ma co panikować, tylko cierpliwie czekać, dzięki :)
ODPOWIEDZ