Podziel się swoim smutkiem
Wszystkim Wam naprawdę współczuję, i pewnie takie gadanie, że będzie lepiej nie pomaga. Ale wierzcie mi, będzie lepiej. W końcu jak mawia klasyk :
"Wszystko mija, najdłuższa nawet żmija"
Nie chcę nikogo epatować swoim smutkiem, bo w zeszłym już roku zmarła moja Mama i straciłem pracę, czyli te rzeczy, które są określane jako jedne z większych stresów w życiu. Powoli się oswajam z nieobecnością Mamy, i szukam pracy, i mam nadzieję, że ten rok 2013 będzie zupełnie inny.
Dla wszystkich zatem dużo pogody ducha, zdrowia i wszystkiego dobrego w 2013.
"Wszystko mija, najdłuższa nawet żmija"
Nie chcę nikogo epatować swoim smutkiem, bo w zeszłym już roku zmarła moja Mama i straciłem pracę, czyli te rzeczy, które są określane jako jedne z większych stresów w życiu. Powoli się oswajam z nieobecnością Mamy, i szukam pracy, i mam nadzieję, że ten rok 2013 będzie zupełnie inny.
Dla wszystkich zatem dużo pogody ducha, zdrowia i wszystkiego dobrego w 2013.
Starość nie radośćPyra pisze:Witam
Ja od wczoraj znów "pod pierzyną", nigdy do tej pory tyle nie chorowałem....
Pozdrawiam
A na poważnie ja też chory od 27 grudnia. Praca dodatkowo dobija i nic mi się nie chce...
misieeek - masz rację, jednak swoje trzeba też przecierpieć i w niektórych sprawach od tak sie człowiek nie oderwie od tego co było. Tak czy siak, zazwyczaj jak to mówią, czas leczy rany.
Leżę od wtorku i się leczę. Dobrze, że kot jest strasznie wierny i towarzyszy w chorobie nie odstępując na krok.
http://specjalistycznyspecjalista.blogspot.com/
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU
Niedawno przeglądając jakiś sklep z latarkami zdziwiło mnie przy czytaniu specyfikacji, że w możliwych do zastosowania ogniwach nie ma 18650. Zamiast tego były wymienione 17600. Może trafiłeś na model przygotowany pod takie właśnie akumulatorki.fredek pisze:No to dzisiaj mnie Solar-Force zaskoczył troszkę
Idę pisać reklamację bo żaden akumulatorek w to nie wejdzie
Moje oświetlenie rowerowe: (3+2)xXML z przodu + 2xXP-E z tyłu + gorące obręcze + bidon z prądem + rozświetlona przyczepka
- Calineczka
- Kontakt:
jeśli Ci się udało to graj w totka! Ja z dzieckiem ostatnio skutecznie odbijam się od pediatry, nawet odbierają ale zawsze odsyłają do szpitala a tam kolejka ze 30 pacjentów. Ostatnio musimy wizyty domowe uskuteczniać...szkoda tylko, że pieniądze NFZ bierze...temat rzeka....Pyra pisze:Witam
Aby zarejestrować się do lekarza, potrzebowałem 227 razy zadzwonić w ciągu 47 minut...
Pozdrawiam
Tylko, że to nie jest moje pierwsze body L2P, kupiłem już kilka wcześniej i problemu nie było... link do tego co kupowałem http://www.solarforceflashlight-sales.c ... s=7&id=417Flora pisze:Niedawno przeglądając jakiś sklep z latarkami zdziwiło mnie przy czytaniu specyfikacji, że w możliwych do zastosowania ogniwach nie ma 18650. Zamiast tego były wymienione 17600. Może trafiłeś na model przygotowany pod takie właśnie akumulatorki.fredek pisze:No to dzisiaj mnie Solar-Force zaskoczył troszkę
Idę pisać reklamację bo żaden akumulatorek w to nie wejdzie
Witam
Efekt wizyty, to 152zł mniej na koncie i 6 dni zwolnienia, najlepiej leżeć.
Pozdrawiam
He he. Pytałem, to w recepcji pani stwierdziła, że rozważali taką opcję, ale zrezygnowano, aby wyrównać szanse ludziom starszym. Dlatego też proces startuje o godzinie 8:00zaówno telefonicznie jak i osobiście. W sumie nie było tak źle, kolega przyjechał około 12:30 i jeszcze się zarejestrował i załapał na wizytę.neutrinus pisze:Panowie, może zmieńcie przychodnię? W swojej nie muszę czekać, rejestracja przez internet..
Efekt wizyty, to 152zł mniej na koncie i 6 dni zwolnienia, najlepiej leżeć.
Ale w przytoczonej przez Ciebie korespondencji było napisane że Ich 18650 pasuje, być może wykorzystują jakieś cieńsze...fredek pisze:Tylko, że to nie jest moje pierwsze body L2P, kupiłem już kilka wcześniej i problemu nie było... link do tego co kupowałem http://www.solarforceflashlight-sales.c ... s=7&id=417
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony piątek 18 sty 2013, 16:38 przez Pyra, łącznie zmieniany 2 razy.
Izali miecz godniejszy niżli topór w boju?
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.