JD.com - informacje o zakupach, promocjach itp
Z tego co pisali na wykopie, to już żadnych kuponów się nie dostaje za rejestrację.
A tak btw to naczytalem się tutaj o skalpowaniu diody, ale nie doczytałem dokładnie jak to robić, dorwałem jakąś z czołówki z biedry no i zdjąłem plastikową kopułkę i jakiegoś gluta co na diodzie był - przestała świecić.
A tak btw to naczytalem się tutaj o skalpowaniu diody, ale nie doczytałem dokładnie jak to robić, dorwałem jakąś z czołówki z biedry no i zdjąłem plastikową kopułkę i jakiegoś gluta co na diodzie był - przestała świecić.
U mnie jedna od prawie tygodnia wisi w WER. Druga przesyłka dostała numer w tym samym czasie co pierwsza ale trackingu na poczcie nie ma. Oba zamówienia z 10.11.2015
Nazwa zdarzenia Data i czas Jednostka pocztowa
Nadanie przesyłki 2015-11-12 21:13 International Postal System
Wysłanie przesyłki 2015-11-13 10:19 SHENZHEN
Nadejście przesyłki 2015-11-17 00:43 WER Warszawa
Nazwa zdarzenia Data i czas Jednostka pocztowa
Nadanie przesyłki 2015-11-12 21:13 International Postal System
Wysłanie przesyłki 2015-11-13 10:19 SHENZHEN
Nadejście przesyłki 2015-11-17 00:43 WER Warszawa
Na luxeony 1/3W to nie działa niestetyKiciok pisze:Z tego co pisali na wykopie, to już żadnych kuponów się nie dostaje za rejestrację.
Zestaw rowerowy:
Światła mijania/drogi publiczne - L2P 2,8A noctigon + daszek/ s2+ 3*xpl optyka owalna
Światła drogowe/teren - C8 3*xp-l 4,2A ledil 35mm
Światła mijania/drogi publiczne - L2P 2,8A noctigon + daszek/ s2+ 3*xpl optyka owalna
Światła drogowe/teren - C8 3*xp-l 4,2A ledil 35mm
Znajomemu dotarł taki dalmierz: http://en.jd.com/product/679515.html
Jest równie tandetny jak mój. Zapewne w środku mają te same bebechy, tylko obudowy inne.
Jest równie tandetny jak mój. Zapewne w środku mają te same bebechy, tylko obudowy inne.
A ja dostałem tego thorfire C8. Nie mam porównania do convoya niestety, ale poszedłem się tym pobawić - jeju jakie to dobre jest . I pod nogi też da radę nie razi jakoś szczególnie, spill jest duży i wystarczająco doświetlony, a spot sięga te (na oko, wiadomo) ~100-150m z niezłym rezultatem. Na laiku robi wrażenie. Fajny uniwersalny sprzęt, choć wiadomo że koło domu wolę jednak Skilhunta H02, tylko sterownik by wypadało zmienić żeby stabilizacja była, a tak to super .
Racja, w dodatku każdy paproch na ekranie jest widoczny. W googlowskiej aplikacji aparatu możesz robić zdjęcia 360 stopni, fajnie się je potem ogląda w tych goglach. Jest też apka do normalnego oglądania filmów, ale oczy szybko się męczą.Manekinen pisze:Dostałem dzisiaj te okulary VR excevelan 3D. Nawet niegłupie. Wsadziłem tam mojego wiekowego smarkfona, odpaliłem jakieś coś z oculusa na YT, i działa super Tylko że trzeba mieć te minimum 5 cali i full HD ekran. Inaczej mało widać/widać składowe kolorów RGB.
Jak przyjdzie nowy telefonik to będę testował, ale najbardziej interesuje mnie pseudo oculus, który wykorzysta czujniki telefonu i będzie przekazywał obraz z komputera. Jeśli dobrze kojarzę to coś takiego jest rozwijane ale dla najpopularniejszych telefonów. Ale jak za gadżet za 9,50$ (-10$ kupon) no to jest nawet niezły Wszystko co do tej pory przyszło z JD jest dobre i nie ma się do czego doczepić, niech tylko obniżą trochę te ceny i wprowadzą dodatkowe waluty i będę tam zaglądać
Aha, chyba wywaliłem do śmieci zapełniacz do tego VR od tego samego sprzedawcy, bo ma wspólny nr śledzenia, a w tej dużej paczce jak coś takiego małego było wrzucone to i mogło zostać niezauważone
//edit No i faktycznie wywaliłem czytnik kart microSD, był w tych wszystkich foliach
Aha, chyba wywaliłem do śmieci zapełniacz do tego VR od tego samego sprzedawcy, bo ma wspólny nr śledzenia, a w tej dużej paczce jak coś takiego małego było wrzucone to i mogło zostać niezauważone
//edit No i faktycznie wywaliłem czytnik kart microSD, był w tych wszystkich foliach
A ja zakupiłem taka lampkę tylną do roweru ładowaną na usb - http://en.jd.com/product/TOMUNT-3528SMD ... 12172.html i działać działa, tyle, że nie świeci na czerwono tylko na jakiś pomarańcz
Czyli generalnie do d...
Czyli generalnie do d...