Xkam albo zaraz to odszczekasz i wyjaśnisz że coś innego miałeś na myśli albo obskoczysz co najmniej tymczasowego bana. Nie będę tolerował obrażania czyichś uczuć religijnych To nie jest forum dla ateistów (tym bardziej osób które to otwarcie głoszą) i ja szczerze należę do osób które szanują czyjeś uczucia i wiarę czekam więc krótko i czekam na odpowiedz bo ostatnio jakoś tak się lubuję w usuwaniu "trudnych" osób z forum... Jak chcesz o tym podyskutować to załóż otwartego posta w kafajce np. co myślicie czy bóg jest czy go nie ma... Ale to nie jest odpowiedni dział i z pewnością nie na takie (z przekonaniem) stwierdzenia
Więc tłumaczę co miałem na myśli. Mówiąc to: nie jest forum dla ateistów (tym bardziej osób które to otwarcie głoszą etc.) miałem na myśli że... no właśnie. Przyznam się że nie to dosłownie chciałem wyrazić Nie ważne jest dla mnie czy tego forum używa katolik, prawosławny, buddysta czy ateista ale żeby nie stosował dziwnych technik (stwierdzających) jakie zastosował użytkownik Xkam. Podyskutujmy o tym a jakże. Chętnie się udzielę w takowym temacie. Chodziło mi o to że nie lubię jak ktoś pisząc w wątku technicznym wali w tym klimacie stwierdzenia mogące kogoś/wielu urazić.