No i tak trzymać, trzeba by zliczyć dokładnie kto ile by kupił i można by w sumie zapytanie wystosować w tej sprawie. Za bardzo bym się nie łamał że optyki brak, wydaje mi się iż w najgorszym wypadku standardowy ref OP z DX do P7 jako tako sobie z tym ledem poradzi, jak skupia 4 emitery P7 to z pojedynczym kłopotów mieć nie powinien. Drugi wariant to ref od V65C, po rozwierceniu powinno być nie źle, kombinowałem z P7 jak i MCE, skupia się nieźle, jedyny problem to dziura w środku przez rozdzielone chipy emiterów, to zjawisko jednak nam nie grozi gdyż owa dioda ma pojedynczy emiter.
Lennin, więcej optymizmu, maruda z Ciebie he he, uśmiech na twarz
i tak ma zostać, najlepsze przecież jest pokonywanie trudności, a tak to żadnej satysfakcji by nie było. A jak chcesz marudzić to dorzucę do pieca, brak drivera dającego tak duży prąd, problem z włącznikiem, kolejna sprawa zasilanie, jakie aku tu stosować i ile co by można było troszkę poświecić, jak to chłodzić by wycisnąć z diody jak najwięcej. Podsumowując nie warto kupować bo przeciętny Kowalski nic z tego leda nie zrobi.
No i jak, kto się z tym zgadza
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, są tylko i wyłącznie moją własnością, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.