Kupony allegro

....nie pasujące gdzie indziej...
arekm

Post autor: arekm »

O północy skończy się obecna akcja rozdawnicza. Następna jeśli będzie to pewnie za parę dni.

Jak popatrzysz na terminy regulaminów to zobaczysz w jakim "cyklu" oni to robią:
https://kupony.allegro.pl/mobile/regulamin
Awatar użytkownika
Manekinen
Kontakt:

Post autor: Manekinen »

Aha ok, sugerowałem się napisem z aplikacji po kliknięciu na "kupony", wywaliło coś w stylu "zajrzyj tu 2014.11.07 00:00". Poprzednie rozdawali od północy poprzedniego czwartku... :)
arekm

Post autor: arekm »

To kto wie - może zmienią podejście.
fxxx

Post autor: fxxx »

Są jeszcze kupony przy płatności kartą VISA, ja korzystam. Nilfisk c120 zupełnie niechcący za 250 zł, bęben na wąż ogrodowy za 25 zł :)
Awatar użytkownika
Zbychur

Post autor: Zbychur »

Niech już nie rozdają tych kuponów, bo kasy już nie mam :mrgreen:
Awatar użytkownika
maciex93

Post autor: maciex93 »

Kupiłem sobie doładowanie do fona z kuponem, 50zł za 30zł :mrgreen:
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.
Awatar użytkownika
Manekinen
Kontakt:

Kliknąłem własnie na odbierz kupon i dostałem 30zł do wydania w kategorii odzież obuwie i dodatki, za zakup 100zł. Ładnie podpasowało :)

AHA, włączyłem już wcześniej te zgody na maile. Dostałem pare dni temu maila "Topowe marki i jesienne HITY", kurtki buty zegarki i bluzy. Kliknąłem w odnośnik, a potem w dział z kurtkami - link ciągle zawierał jakiś ciąg referencyjny, czyli śledzili moje poczynania. Czyżby zadziałało? :)
matijas

Post autor: matijas »

chyba nie;) dostałem identyczny kupon ale żadnych maili.
fxxx

Post autor: fxxx »

Zbychur pisze:Niech już nie rozdają tych kuponów, bo kasy już nie mam :mrgreen:

:mrgreen: mam podobnie :) w sumie to z tą apką fajnie się licytuje bo odświeża czas w sekundach do końca, można ładnie ustrzelić. Tym sposobem mam nilfisk c120 za 250 zł i bęben na wąż ogrodowy za 22,5 zł. Ładnie się to komponuje z przesyłką płatną 0zl z kartą :)
PawelG.

Post autor: PawelG. »

Też dostałem kupon na 30 zł na odzież, będzie jak znalazł, bo właśnie miałem kupić kurtkę jesienną :mrgreen:
Awatar użytkownika
Wojto

Post autor: Wojto »

Ja dopiero co zużyłem jeden kupon na buty, teraz mam drugi. Korci żeby go wykorzystać, ale jak Zbychur, kasy zaczyna brakować :P. Najgorzej jak to co chce jest za 99zł a kupon działa od 100zł ;/

Swoją drogą zobaczcie jak takie kupony nakręcają biznes :D
Awatar użytkownika
Volo

Post autor: Volo »

W wakacje czytałem o lipnej sytuacji portalu z uwagi na prowizje i opłaty stałe, moze dlatego wprowadzili te kupony żeby na koniec roku jakoś wyjść i ruszyć interes?
Ja od dawna, przed zakupem sprawdzam ceny, często znajduję coś taniej niż na Allegro.
Awatar użytkownika
maciex93

Post autor: maciex93 »

Volo, racja.
Jak weszły kupony to chciałem kupić dysk SSD na allegro, a w końcu kupiłem w sklepie i wyszedł mnie tyle ile bym zapłacił na allegro z kuponem na -20zł.
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.
Awatar użytkownika
Manekinen
Kontakt:

No wiadomo że to jest sztucznie nakręcane. Dzisiaj się rozglądałem za kurtkami. Tylko wszedłem w kategorię, i od razu cała masa promowanych ofert od jednego sprzedawcy i bardzo dużo kupionych sztuk, pewnie wszystko z tymi kuponami. Jedne droższe po 150, drugie tańsze po... 99zł. Ewidentnie ustawione wszystko.
Awatar użytkownika
pier

Post autor: pier »

No i mi się dzisiaj dostał kupon ciuchowy na 30zł.
ODPOWIEDZ