Kupony allegro
Kliknąłem własnie na odbierz kupon i dostałem 30zł do wydania w kategorii odzież obuwie i dodatki, za zakup 100zł. Ładnie podpasowało ![:)](./images/smilies/usmiech.gif)
AHA, włączyłem już wcześniej te zgody na maile. Dostałem pare dni temu maila "Topowe marki i jesienne HITY", kurtki buty zegarki i bluzy. Kliknąłem w odnośnik, a potem w dział z kurtkami - link ciągle zawierał jakiś ciąg referencyjny, czyli śledzili moje poczynania. Czyżby zadziałało?![:)](./images/smilies/usmiech.gif)
![:)](./images/smilies/usmiech.gif)
AHA, włączyłem już wcześniej te zgody na maile. Dostałem pare dni temu maila "Topowe marki i jesienne HITY", kurtki buty zegarki i bluzy. Kliknąłem w odnośnik, a potem w dział z kurtkami - link ciągle zawierał jakiś ciąg referencyjny, czyli śledzili moje poczynania. Czyżby zadziałało?
Zbychur pisze:Niech już nie rozdają tych kuponów, bo kasy już nie mam
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Volo, racja.
Jak weszły kupony to chciałem kupić dysk SSD na allegro, a w końcu kupiłem w sklepie i wyszedł mnie tyle ile bym zapłacił na allegro z kuponem na -20zł.
Jak weszły kupony to chciałem kupić dysk SSD na allegro, a w końcu kupiłem w sklepie i wyszedł mnie tyle ile bym zapłacił na allegro z kuponem na -20zł.
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.
No wiadomo że to jest sztucznie nakręcane. Dzisiaj się rozglądałem za kurtkami. Tylko wszedłem w kategorię, i od razu cała masa promowanych ofert od jednego sprzedawcy i bardzo dużo kupionych sztuk, pewnie wszystko z tymi kuponami. Jedne droższe po 150, drugie tańsze po... 99zł. Ewidentnie ustawione wszystko.