No tak, filtr dolnoprzepustowy RC, dziękiCałkujesz PWM, czyli dwa rezystory i kondensator, i już masz napięcie sterujące.
Sample
witam wszystkich,
czy orientuje się ktoś może, kto u nas dostarcza sample z Microchip'a?
Producent pisze:
czy orientuje się ktoś może, kto u nas dostarcza sample z Microchip'a?
Producent pisze:
ale jak wiadomo UK Parcel Post u nas raczej nie działa więc kto mi może przynieść paczkę do domu? Poczta Polska?Sample shipments to Europe, Middle East, and Africa are made via UK Parcel Post. UK Parcel Post does not offer the ability to track a shipment.
Ja ostatnio zamówiłem sample z osrama i sinkpada, jak przyjdą to wrzuce fotki.
Swoja drogą polecam jeszcze sample z firmy toshiba (mosfet, transoptory, optotriaki, sterowniki silników krokowych), zawsze przychodzą w ok. 3 dni kurierem DHL zapakowane w kartoniki z gąbką antystatyczną
Swoja drogą polecam jeszcze sample z firmy toshiba (mosfet, transoptory, optotriaki, sterowniki silników krokowych), zawsze przychodzą w ok. 3 dni kurierem DHL zapakowane w kartoniki z gąbką antystatyczną
Ostatnio zmieniony wtorek 11 sie 2015, 17:52 przez kuran17, łącznie zmieniany 1 raz.
Witam.
Nie wiem czy już Widzieliście. Znalazłem producenta ciekawej elektroniki, przeważnie wzmacniacze klasy D.
Oferują sample ale tylko z firmowym mejlem.
Link Sure Electronics
Nie wiem czy już Widzieliście. Znalazłem producenta ciekawej elektroniki, przeważnie wzmacniacze klasy D.
Oferują sample ale tylko z firmowym mejlem.
Link Sure Electronics