Po skalpie mówisz... No to obydwie pójdą w benzynkęJacek318 pisze:Bardzo ładna barwa po skalpie.
JD.com - informacje o zakupach, promocjach itp
Tyle że ja miałem dość niebieską barwę, po skalpie jest biel, bez większych naleciałości.
Porównanie z tintem 3B (po lewej)
Porównanie z tintem 3B (po lewej)
Ostatnio zmieniony wtorek 17 lis 2015, 22:03 przez Jacek318, łącznie zmieniany 1 raz.
Mam kupon 10/20USD.
Znajdę jakieś ciekawe odpinane błotniki do crossa/Kross-a?
Trwałe i łatwy montaż wymagane.
Mam starego oldtimera Waganta z błotnikami i na tę porę roku dałby radę.
.. ale jakoś tak przyzwyczaiłem się do evado (dłuższe korby, manetki pod ręką, przerzutki prawie jak w automacie, hamulce ...
pzdr
a
Znajdę jakieś ciekawe odpinane błotniki do crossa/Kross-a?
Trwałe i łatwy montaż wymagane.
Mam starego oldtimera Waganta z błotnikami i na tę porę roku dałby radę.
.. ale jakoś tak przyzwyczaiłem się do evado (dłuższe korby, manetki pod ręką, przerzutki prawie jak w automacie, hamulce ...
pzdr
a
Ostatnio zmieniony wtorek 17 lis 2015, 22:55 przez arkus, łącznie zmieniany 1 raz.
Do mnie również zaczynają docierać zamówione rzeczy. Na początek zrobiłem kilka zdjęć latarce lumintop tool i dodatkowi który był razem z lumintopem. Czyli latarce w formie karty.
Tu jest cały folder ze zdjęciami Link
Tu jest cały folder ze zdjęciami Link
Kupiłem tę wczoraj wieczorem 10/20 http://en.jd.com/product/SecurityIng-SF ... 01946.html
Dziś wysłali już regsitered RIXXXCN
To może będzie ta: http://budgetlightforum.com/node/27208 (też złotą wziąłem)
Czy te 4 ogniwa muszą być tego samego sortu np. z tej samej baterii lapka z podobnymi pojemnościami? Czy nie można mieszać różnych ogniw (firm pojemności itd..)
Ogólnie szaleństwo.
Dziś wysłali już regsitered RIXXXCN
To może będzie ta: http://budgetlightforum.com/node/27208 (też złotą wziąłem)
Czy te 4 ogniwa muszą być tego samego sortu np. z tej samej baterii lapka z podobnymi pojemnościami? Czy nie można mieszać różnych ogniw (firm pojemności itd..)
Ogólnie szaleństwo.
tiuro,
Jak będzie zasilanie standardowe zostawione to można pomieszać bo równolegle się będą rozładowywać w pakiecie.
Co do latarki to wygląda że całkiem nie najgorsza wersja
Jak będzie zasilanie standardowe zostawione to można pomieszać bo równolegle się będą rozładowywać w pakiecie.
Co do latarki to wygląda że całkiem nie najgorsza wersja
Zestaw rowerowy:
Światła mijania/drogi publiczne - L2P 2,8A noctigon + daszek/ s2+ 3*xpl optyka owalna
Światła drogowe/teren - C8 3*xp-l 4,2A ledil 35mm
Światła mijania/drogi publiczne - L2P 2,8A noctigon + daszek/ s2+ 3*xpl optyka owalna
Światła drogowe/teren - C8 3*xp-l 4,2A ledil 35mm
Kupiłem drugą latarkę Nitecore Tube, wolę nie ryzykować kupując jakieś chińskie pendrivy i karty pamięci.
Jedna z moich paczek jest w urzędzie celnym I raczej się po nią nie zgłoszę bo znajdowały się w niej chyba podróbki lakieru do paznokcji firmy "Essie"
W ogóle to wygląda jakby dwa razy była zatrzymywana przez celników
Jedna z moich paczek jest w urzędzie celnym I raczej się po nią nie zgłoszę bo znajdowały się w niej chyba podróbki lakieru do paznokcji firmy "Essie"
W ogóle to wygląda jakby dwa razy była zatrzymywana przez celników