Podziel się swoim smutkiem
Wylałem sobie kawę na laptopa, dobrze że był zamknięty. Jak na razie nie działa jeden klawisz od tiuchpada i klikanie na nim.
http://specjalistycznyspecjalista.blogspot.com/
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU
Ostatnio czyściłem lapka zalanego w mojej obecności winem. Wyłączył się, bo zalało switch włącz/wyłącz. Tu nie było problemu, za to nikt nie zauważył, że wlało się pod obudowę monitora. Jak się okazało zalało przetwornicę zasilającą podświetlanie, która jednak po wyczyszczeniu zaskoczyła. Jak widać zalania nie są takie straszne! Fluxor, nos do góry i do roboty!
Dubito ergo sum!
Aż tak mocno go nie zalałem, w końcu był zamknięty i wylało się jedynie na pokrywę zew. Rozbierałem go do późnych godzin, w środku jedynie śladowe ilości podciekły. Jednak zalało lewy przycisk touchpada. Rozgrzebałem go i wysuszyłem ale i tak nie działa. Mam tylko prawy klawisz i ruszanie myszką, dwuklik też nie chce działać.
http://specjalistycznyspecjalista.blogspot.com/
^ oj znam ten ból aż za dobrze, współczuje i szybkiego powrotu do zdrowia życzę!
[ Dodano: 7 Lipiec 2012, 19:32 ]
Z niewyjaśnionych przyczyn zepsuł się mi teleobiektyw podczas fotografowania meczu... dokładniej 'zoom', kręcę w lewo i wsio działa, kręcę w prawo i niestety obiektyw nie reaguje i pozostaje zoom taki jaki był ani mi nie spadł ani nic
[ Dodano: 7 Lipiec 2012, 19:32 ]
Z niewyjaśnionych przyczyn zepsuł się mi teleobiektyw podczas fotografowania meczu... dokładniej 'zoom', kręcę w lewo i wsio działa, kręcę w prawo i niestety obiektyw nie reaguje i pozostaje zoom taki jaki był ani mi nie spadł ani nic
Witam
W nocy z piątku na sobotę, grupa około 8 "gimnazjalistów", robiła zadymę na stacji paliwowej obok przejazdu PKP, obsługa zadzwoniła na Policję a Ci poszli na przejazd i zaczęli niszczyć drągi rogatkowe. Jeden z automatyków jak to zauważył pobiegł do nich. W tym czasie przyjechał patrol i zaczęli uciekać. Kolega złapał jednego i przekazał Policji. Pojechali na komisariat złożyć zeznania. Po powrocie podjechało jeszcze dwóch i zaczęli naprawiać. Nagle z zarośli wyskoczyło 5 karków i zaczęli ich lać. Finał taki, że jeden (ten który złapał rozrabiakę) w szpitalu z rozwalonym okiem i połamanym nosem, drugi poobijany, trzeci miał szybkie nogi, zniszczony samochód służbowy... Normalnie bandyctwo się szerzy.
Pozdrawiam
W nocy z piątku na sobotę, grupa około 8 "gimnazjalistów", robiła zadymę na stacji paliwowej obok przejazdu PKP, obsługa zadzwoniła na Policję a Ci poszli na przejazd i zaczęli niszczyć drągi rogatkowe. Jeden z automatyków jak to zauważył pobiegł do nich. W tym czasie przyjechał patrol i zaczęli uciekać. Kolega złapał jednego i przekazał Policji. Pojechali na komisariat złożyć zeznania. Po powrocie podjechało jeszcze dwóch i zaczęli naprawiać. Nagle z zarośli wyskoczyło 5 karków i zaczęli ich lać. Finał taki, że jeden (ten który złapał rozrabiakę) w szpitalu z rozwalonym okiem i połamanym nosem, drugi poobijany, trzeci miał szybkie nogi, zniszczony samochód służbowy... Normalnie bandyctwo się szerzy.
Pozdrawiam
Izali miecz godniejszy niżli topór w boju?
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
Dlatego w tym wypadku jestem za daniem większej władzy policji, z tym że drugi problem że do policji przyjmują nieodpowiednich ludziPyra pisze:Witam
Pozdrawiam
U nas powinna istniej coś jak niemiecka policja w czarnych mundurach oj z nimi to już nie ma zabawy
MPP-1 / Skyline I / L2P T6 / LL P7 / RC-39@XR-E R2 1.05A / C2 HA-III@T6 2.8A / Niwalker NWK600N1/ UF WF-501B / Balder SE-2@U3 3.04A / Shadov TC500 / SF M9
Witam
Pozdrawiam
Ogólnie to nie jestem bojowo nastawiony do świata, ale coś takiego by się przydało, żeby zrobić porządek z rozmnażającym się rozwydrzeniem...Nightmare pisze:U nas powinna istniej coś jak niemiecka policja w czarnych mundurach oj z nimi to już nie ma zabawy
Pozdrawiam
Izali miecz godniejszy niżli topór w boju?