Mam jeszcze nie "odpalonych" sampli o wartości > 500zł. Leżą, bo czasu brak na wszystko ... może za kilkadziesiąt lat jak będę na emeryturze ...cudny pisze:Typowy Polak zawsze bierze wszystko, co jest za darmo, nie myśląc czy mu się to do czegoś przyda, albo czy ma do tego osprzęt
Sample
Jaki driver z 230V do kupienia u chińczyków żeby zasilić tego Osrama?
http://specjalistycznyspecjalista.blogspot.com/
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU
Może 2W zostają w sterowniku, jeżeli tak, to trudno zarzucić producentowi, że to nie jest 7W źródło światła My wiemy, o co chodzi, oni wiedzą, o co chodzi, a niektórzy nie... Producenci zawsze wybierają większe wartości. Np. Majonez jest sprzedawany na ml, bo wychodzi więcej niż gramów (choć kiedyś widziałem jakiś lokalny majonez z zawartością w gramach, ale to chyba już minęło). No a wszystko co jest cięższe od wody najprawdopodobniej będzie sprzedawane na gramyskaktus pisze:Czyli ta żarówka to tak naprawdę 5W a nie 7
Tekst podpisu:
Podpis - dozwolona ilość znaków: 255
Podpis - dozwolona ilość znaków: 255
Jak to świeci hmm... światła jest sporo ale ile lm nie wiem. Na biurko na pewno sporo może z 500lm.
Odprowadzanie ciepła... nie wiem kto to wymyślił. Ledy są na krawędzi mcpcb a w tym miejscu pod mcpcb nie ma płaskiej powierzchni tylko żeberka radiatora. Mimo tego po 15min całość jest gorąca.
Barwa bez tego plastikowego klosza nawet ciepła ale z kloszem kolor światła beznadziejnie trupi.
Żarówka tylko do modów.
Odprowadzanie ciepła... nie wiem kto to wymyślił. Ledy są na krawędzi mcpcb a w tym miejscu pod mcpcb nie ma płaskiej powierzchni tylko żeberka radiatora. Mimo tego po 15min całość jest gorąca.
Barwa bez tego plastikowego klosza nawet ciepła ale z kloszem kolor światła beznadziejnie trupi.
Żarówka tylko do modów.
Robiłem dziś próby z durisem i żarówką z kauflandu.
Driver z tej żarówki jak najbardziej nadaje się do durisa ale już sama żarówka pod moda to porażka.
Nijak nie da się jej rozebrać. Nie da się wyjąć nawet drivera. Od strony ledów w radiator wprasowany jest aluminiowy krążek który ani drgnie. Znów od strony gwintu plastikowy cokół jest trwale zespolony z radiatorem.
Driver z tej żarówki jak najbardziej nadaje się do durisa ale już sama żarówka pod moda to porażka.
Nijak nie da się jej rozebrać. Nie da się wyjąć nawet drivera. Od strony ledów w radiator wprasowany jest aluminiowy krążek który ani drgnie. Znów od strony gwintu plastikowy cokół jest trwale zespolony z radiatorem.