Wczoraj zakupiłem na starociach (poniemieckim mieniu ) dwa czytniki kart chipowych 9duży stacjonarny i mały na baterie) za piątaka.
Po rozebraniu małego znalazłem tam takiego rodzynka:
A jeszcze w piątek pomyślałem że przydałaby się taka przetwornica DC/DC.
W dużym czytniku był wyświetlacz 2x20 na HD44780 też się przyda. Jest w nich jeszcze masa kondensatorów tantalowych i elektrolitów SMD.
Moja podróba Fenixa TK35 powinna wylecieć dzisiaj z Hong Kongu, miejmy nadzieję że w czwartek ją dostanę bo w piątek święto i trzeba będzie czekać cały weekend.
Fluxor, skrobnij coś o tej lampce jak dotrze, ja też jestem jej ciekaw, a szczególnie jakości wykonania tej podróbki w porównaniu do świetnej jakości oryginału.
Obydwa folderki fajne Ja właśnie planuję zakup srm 710, jak się sprawował? Spoko nożyk? Jak się nazywa Twoja wersja? Bo widzę jakieś liściowate okładziny
cudny pisze:Obydwa folderki fajne Ja właśnie planuję zakup srm 710, jak się sprawował? Spoko nożyk? Jak się nazywa Twoja wersja? Bo widzę jakieś liściowate okładziny
Wersja Srm 710 to F3, sprawuje się doskonale jak na takiego maluszka. Łatwo się ostrzy i dosyć łatwo tępi, brak luzów, trochę się poobdzierały okładziny na kantach, na edc w sam raz
Vigo pisze:... O! Czyżby Chińczycy odeszli od swojej, sprawdzonej 8Cr13Mov?
Napisz coś więcej o tej stali w tym EL-06.
9Cr13MoV Stainless Steel (58-60HRC) Nóż goli od nowości bez ostrzenia także na kontakt z osełkami diamentowymi i ocenę twardości musi poczekać
Indulgence v3 - napędzana 18650 wytwornica dymu
Koniec z papierosami analogowymi (chociaż w tym urządzeniu elektroniki nie ma, oprócz PCB zabezpieczenia aku)