Nie ma problemu. Z przyczyn ode mnie niezależnych finalizacja zamówienia będzie możliwa dopiero od czwatku (Dexter posiada pliki na innym komputerze do którego teraz nie ma dostępu). Tak więc jak coś macie jeszcze troszkę czasu na wprowadzenie jakichś poprawek.
Więc tak. Koszulki już zamówione Po tym jak zalicytowałem okazało się że firma znajduje się ode mnie dwadzieścia parę km (Skierniewice). Dzwoniłem do gościa i będę mógł odebrać osobiście. Być może już jutro będą gotowe (o ile dotrze dziś lub jutro zamówione XXXL ) Mam kumpla ze studiów z Skierkach więc jak coś odbierze jutro a ja będę je miał w niedzielę i dla chętnych osób wyślę w poniedziałek. To tyle
Bocian, a jak z nick'ami ? Mam wysłać "mejkerowi" czcionkę, nick'i, czy sam je zrobi jakąś inną czcionką ? Nie odpisałeś na PW, więc nie wiem, czy wszystko jest ok .
Więc nasze koszulki (w sumie 10szt) zostały już wykonane i dnia wczorajszego (ponoć) wysłane priorytetem na mój adres. Więc jak przyjdą cyknę jakieś foty jak to wyszło Co bardziej niecierpliwi lub osoby które na zlocie się nie pojawią mogą zamówić przesyłkę ode mnie (prosze o kontakt PW).
No więc właśnie odebrałem koszulki. Zaraz postaram się parę fotek wkleić i coś więcej napisać a teraz z ciężkim sercem jadę rodziców na tygodniowe wczasy odwieźć