Podziel się swoją radością
W tym temacie dodam tylko ze bez zadnych ksiazek i zmuszania sie do czegokolwiek rzucilem palenie od tak o z dnia na dzien. Wieczorem przed samym spaniem powiedzialem sobie ze zapale papierosa i ze to bedzie moj ostatni - tak tez zrobilem i juz 2,5 roku nie pale a palilem nawet po 1,5 paczki dziennie, nalogowcem bylem od dobrych 5 lat
Wlasnie wrocilem z koncertu Boys, ale szalaly czlowieki jak zagrali Jestes Szalona
http://specjalistycznyspecjalista.blogspot.com/
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU
Właśnie wróciłem z Gdańska:
- 2. miejsce na zawodach robotów miniSUMO (ROBO 3D VISION) -> bon do Satlandu na 100zł, kamerka internetowa, słuchawki i duperele od allegro typu smycz, podkładka, piłka, koszulka
- osobiście poznałem Calineczkę
- 4. miejsce na zawodach robotów miniSUMO (RoboXY) (tam tylko 1. miejsca dostały "nagrody" - jakiś mały JTAG w kat. line-follower i (chyba) "sterownik" ethernetowy na SPI w kat. miniSUMO)
Ogólnie fajnie było
- 2. miejsce na zawodach robotów miniSUMO (ROBO 3D VISION) -> bon do Satlandu na 100zł, kamerka internetowa, słuchawki i duperele od allegro typu smycz, podkładka, piłka, koszulka
- osobiście poznałem Calineczkę
- 4. miejsce na zawodach robotów miniSUMO (RoboXY) (tam tylko 1. miejsca dostały "nagrody" - jakiś mały JTAG w kat. line-follower i (chyba) "sterownik" ethernetowy na SPI w kat. miniSUMO)
Ogólnie fajnie było
Midi custom @ XM-L :: RC-G2 @ 15880 1/2/3 AA :: UF C3 @własny driver :: Tank007 E06 :: UF A10 :: UF C1 :: Solarforce Skyline 2 @ 4xAMC :: Skyline 1 :: XTAR A01
- Calineczka
- Kontakt:
- Calineczka
- Kontakt:
zaraz wychodzę z domu
...o TU się wybieram
...o TU się wybieram