No dokładnieDNF pisze:Moim zdaniem mozna troche przyciemnic wypelnienie i bedzie super.
Propozycja: Nowe, dedykowane naszemu forum emotikony.
- LightLover
Mi również najbardziej podobały się te pierwsze propozycję.
Wyglądają na najbardziej dopracowane, ciepłe, pełne i przyjazne . Kolejne wersję (te jaśniejsze) są wg mnie zbyt płaskie, blade... takie "nijakie".
Poza tym mam pewną uwagę do administracji - uważam, że powinno się zrobić mały porządek w pełnym katalogu emotikon (głównie mam na myśli te z Gadu-Gadu). Jest ich za dużo i ciężko jest się we wszystkim połapać. Nie mówiąc już o tym, że tematyka niektórych z nich jest niezbyt przyjemna...
Wyglądają na najbardziej dopracowane, ciepłe, pełne i przyjazne . Kolejne wersję (te jaśniejsze) są wg mnie zbyt płaskie, blade... takie "nijakie".
Poza tym mam pewną uwagę do administracji - uważam, że powinno się zrobić mały porządek w pełnym katalogu emotikon (głównie mam na myśli te z Gadu-Gadu). Jest ich za dużo i ciężko jest się we wszystkim połapać. Nie mówiąc już o tym, że tematyka niektórych z nich jest niezbyt przyjemna...
Ostatnio zmieniony sobota 12 wrz 2009, 18:08 przez LightLover, łącznie zmieniany 1 raz.
Tak jak pisałem, mi pasują oba - 1. i 2.
Może niech się jeszcze inni już konkretnie wypowiedzą żeby było już ustalone, bo wydaje mi się, że nie ma co się dłużej zastanawiać.
Może niech się jeszcze inni już konkretnie wypowiedzą żeby było już ustalone, bo wydaje mi się, że nie ma co się dłużej zastanawiać.
Midi custom @ XM-L :: RC-G2 @ 15880 1/2/3 AA :: UF C3 @własny driver :: Tank007 E06 :: UF A10 :: UF C1 :: Solarforce Skyline 2 @ 4xAMC :: Skyline 1 :: XTAR A01
- LightLover
LightLover, dobry pomysł. Oto link do ankiety: kliknij mnie
Spokojnie, eksperymentujemy teraz - będziemy sprzątać...LightLover pisze:Poza tym mam pewną uwagę do administracji - uważam, że powinno się zrobić mały porządek w pełnym katalogu emotikon (głównie mam na myśli te z Gadu-Gadu). Jest ich za dużo i ciężko jest się we wszystkim połapać. Nie mówiąc już o tym, że tematyka niektórych z nich jest niezbyt przyjemna...
Pozdr.
Pikom
Pikom