Mactronic L-9001-LED i L-9018-LED - opinie
A moze polecicie mi jakas inna w cenie do 80 zl w polskich sklepach ? Moze byc szperacz lub taka jak ta convoy
Ostatnio zmieniony piątek 26 cze 2015, 13:11 przez traszka8, łącznie zmieniany 1 raz.
Trochę słabszy od convoy c8: http://www.swiatelka.pl/viewtopic.php?t=16483
Ogólnie poszperaj w forumowym sklepiku.
Ogólnie poszperaj w forumowym sklepiku.
Podziwiam koledzy Waszą cierpliwość! Jeżeli 3 strony kogoś nie przekonują i logiczne argumenty to moim zdaniem szkoda czasu dla takiego ignoranta... Niechże sobie kupi te maktroniki i świeci! Czasami potrzeba przekonać się na własnej skórze co i jak. Jak wyda dwa lub trzy razy kasę nagle pewnie dozna olśnienia!
Nie każdy śmieć trzeba kupić żeby się kolejny raz przekonać że to tylko śmieć.traszka8 pisze: a ty skąd wiesz że nie warto, masz taką ?
Nie sądzę, żeby ktokolwiek z kolegów kupił takie coś. Plastikowe, o wygladzie lampy z lat dziewięćdziesiątych Przestarzałe, ciężkie i drogie.
Ale ja Ci poradzę tak :
Chcesz kupić to kupuj. Człowiek musi być samodzielny. Nikt z nas by tego i za dziesieć złotych nie kupił. Ale Ty chcesz.
Więc kupuj
Pozdrawiam, Leszek
Chyba mnie przekonaliscie 😀 gdzie kupic convoy c8 albo cos tanszego tak do 90 zl komplet
Ostatnio zmieniony piątek 26 cze 2015, 13:13 przez traszka8, łącznie zmieniany 1 raz.
Witam
Kolego traszka8 Twoje wpisy zaczynają już podlegać pod trollowanie...
Nikt z forumowych kolegów, nie poleci Tobie kupić czegoś, czego jakości nie zna, a już ze zdjęć i parametrów wynika, że nie jest to warte uwagi. Osobiście też nie podejmę się takiego werdyktu, a to dlatego, aby ludzi nie wprowadzać w błąd, bo ktoś może ją kupić tylko dlatego, że ktoś na światełkach napisał "tak weź tą...".
Pozdrawiam
Kolego traszka8 Twoje wpisy zaczynają już podlegać pod trollowanie...
Nikt z forumowych kolegów, nie poleci Tobie kupić czegoś, czego jakości nie zna, a już ze zdjęć i parametrów wynika, że nie jest to warte uwagi. Osobiście też nie podejmę się takiego werdyktu, a to dlatego, aby ludzi nie wprowadzać w błąd, bo ktoś może ją kupić tylko dlatego, że ktoś na światełkach napisał "tak weź tą...".
Pozdrawiam
Izali miecz godniejszy niżli topór w boju?
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.