Dhgate - darmowe 10$

gdzie i jak kupować oraz nasze o tym opinie
hoka

Post autor: hoka »

Ciekawa ;)
Awatar użytkownika
Zbychur

Post autor: Zbychur »

Co ja robię źle? Jestem w aplikacji, mam kupon bo go tam widzę, że jest, ale kiedy chcę zapłacić za zakupy i wybieram zakładkę "coupon" to jest pusto. Wpisałem nawet jego numer, który mam w zakładce "my coupon" i dostałem info "Couponcode is not valid"
arekm

Post autor: arekm »

Przez www to miałem invalid gdy próbowałem wklepać kod kuponu. Przez ich aplikację poszło (tam kupon się wybiera z listy po prostu).
Awatar użytkownika
Zbychur

arekm pisze:tam kupon się wybiera z listy po prostu
Tak, tylko że w "moich kuponach" go mam, ale jak robię zakup to go nie mam na liście kuponów.
Awatar użytkownika
maciex93

Post autor: maciex93 »

A ja nie dostałem w ogóle :-(
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.
Awatar użytkownika
Veldrinn

Post autor: Veldrinn »

Zbychur, a zakup za min 11 dolarów masz? Kupon wybierasz w momencie kiedy przechodzi do "payment".
Awatar użytkownika
Zbychur

Veldrinn pisze:Zbychur, a zakup za min 11 dolarów masz? Kupon wybierasz w momencie kiedy przechodzi do "payment".
Mam 2 przedmioty za $11.25, chyba że to musi być jeden przedmiot za min $11
hoka

Jeden przedmiot za minimum $11.01 lub kilka łączenie za minimum $11.01 aleeee od tego samego sprzedawcy

[ Dodano: 17 Listopad 2014, 12:01 ]
"Coupons are all gone!
Come back later for more freebies!"
Więc zostały tylko te, które wcześniej sobie wygenerowaliśmy ;)

[ Dodano: 18 Listopad 2014, 11:48 ]
Zostało mi jeszcze trochę kuponów więc przeznaczam je na sprzedać. Stosowna informacja pojawiła się w sklepiku.
arekm

Post autor: arekm »

U mnie rodzinnie pokupowaliśmy ale zrobiliśmy błąd płacąc tą samą kartą wszędzie. Jedno zamówienie przeszło ale reszta wisi jako "Pending payment verification" :/
Awatar użytkownika
pegasus_sis

Post autor: pegasus_sis »

Skończyło się Januszowanie :D nic dziwnego, w końcu co niektórzy za pomocą generatora narobili sobie po kilkaset (!!!) email i wzięli na nie kupony... szkoda, ze ci bardziej uczciwi też dostali rykoszetem. No ale co poradzić, jak już niektórzy zaczęli handlować kuponami.
hoka

Pojawił się problem ale przy płatności jedną kartą na kilku kontach. Trzeba zadzwonić do swojego banku, uzyskać "transaction number" i odesłać ekipie dhgate do zweryfikowania. Chińczyk przekazał mi że są zasypani milionami zamówień z polski i ręcznie weryfikują każdą płatność kartą.

Problemu nie ma przy płatności za pomocą przelewy24. Tak opłacone zamówienia weryfikują się automatycznie z biegu ;-)
Awatar użytkownika
piciex

Post autor: piciex »

Panowie, czy te kupony jeszcze działają i czy próbował ktoś przez IOS zamiast Androida?
Qardius

Post autor: Qardius »

Polecam entropay, generowanie do 10 kart płatniczych visa :mrgreen:
Awatar użytkownika
tOmki

Post autor: tOmki »

Qardius pisze:Polecam entropay, generowanie do 10 kart płatniczych visa :mrgreen:
Proszę, napisz coś więcej o tym.
Qardius

Post autor: Qardius »

Robimy konto na https://www.entropay.com/następnie po zalogowaniu klikamy: "Account type" i potwierdzamy email. Można załadować pieniądze(euro,dolary) na wirtualną kartę i cieszyć się. Prowizja wynosi 5%, generowanie nowych kart odbywa się za darmo, wystarczy na nie przelać pieniądze (minimum 1 euro/dolar). Konto typu Starter posiada max 1 kartę, typ Basic do 10 kart.
ODPOWIEDZ