Kupony allegro
No i kupon poszedł Szkoda że nie ma w tej aplikacji koszyka, bo można by na komputerze zrobić listę zakupów i wygodnie kupić przez telefon. A tak trzeba kupować każdy przedmiot osobno i porównywać z koszykiem na komputerze. Zapłaciłem łącznie za 20 przedmiotów, bez problemu.
I włączyłem zgodę na otrzymywanie maili z promocjami (przed zakupem), zobaczymy czy sypną jakimś lepszym kuponem
I włączyłem zgodę na otrzymywanie maili z promocjami (przed zakupem), zobaczymy czy sypną jakimś lepszym kuponem
Zbychur, moje allegro > powiadomienia.
To na co się zgadzasz za każdym razem to nie jest to. Możesz wtedy dostać kupon od tego konkretnego sprzedawcy. Raz dostałem, po dwóch latach wysmarowali mi maila z automatu że mam super szczęście i dostałem super zniżkę na super towar. Zniżka chyba 15% na jakieś dziadoskie koszule (wybór chyba 5szt) których w życiu bym na siebie nie założył bo wstyd Od tamtej pory ani razu nie kliknąłem zgody na takie coś.
To na co się zgadzasz za każdym razem to nie jest to. Możesz wtedy dostać kupon od tego konkretnego sprzedawcy. Raz dostałem, po dwóch latach wysmarowali mi maila z automatu że mam super szczęście i dostałem super zniżkę na super towar. Zniżka chyba 15% na jakieś dziadoskie koszule (wybór chyba 5szt) których w życiu bym na siebie nie założył bo wstyd Od tamtej pory ani razu nie kliknąłem zgody na takie coś.
Ostatnio zmieniony sobota 01 lis 2014, 14:19 przez Manekinen, łącznie zmieniany 1 raz.
Przydzielanie kuponów zależy chyba od tego co kto oglądał ostatnio i wrzucał w obserwowane. Ja szukałem opon zimowych do cinkola i moplika. Żona ze szwagierką przeglądają namiętnie ciuchy i w zasadzie kupony dostałem dedykowane na ciuchy i opony oraz 2 po 20 na byle co. Te dedykowane pokrywają się z tym co mi wrzucają do ofert reklamowych "Wybrane dla Ciebie" . Więc trzeba sobie chyba zapracować na takie kupony.
Koledzy, odnośnie kuponu na oponki to wyciąg z regulaminu promocji:
Cały regulamin promocji dostępny jest tutajKupony przyznawane są użytkownikom serwisu Allegro.pl, którzy w czasie trwania promocji:
Weszli na Allegro oraz
Dokonali przynajmniej 1 kliku na ofertach lub listingach w kategorii Opony oraz
Otrzymali mailing od Allegro oraz
Kliknęli w button Odbierz kupon w wyżej wskazanym mailingu.
Dokonanie wszystkich czynności,o których mowa w pkt. 4 powyżej, nie później niż 7 listopada 2014 (godz. 23:59)spowoduje wygenerowanie kuponu najpóźniej w ciągu 48 godzin.