500/950 zł (windows 7 pro OEM/box), a wersja home jest jeszcze o ok. 1/3 tańsza.Nightmare pisze:Napisałeś także bo trzeba zapłacić w linuxie owszem wypasiona wersja mandrivy kosztuje 50euro ze wszystkim łącznie z rocznym supportem. Ile kosztuje zestaw podstawowy windowsowy legalny? ok 2-3tys zł?
win8 32 czy 64bit
--
pozdrawiam,
Jarek Andrzejewski
pozdrawiam,
Jarek Andrzejewski
Dobra Panowie skończy może już tą dyskusję bo zrobimy z tego dyskusje na 1000 stron i nie dojdziemy do porozumienia Każdy będzie używał takiego systemu jakiego chce jaki jest mu potrzebny i koniec. Pytaniem było jaką wybrać wersje systemu win 8 32- czy 64 bity i na to pytanie padła odpowiedz już dawno wiec problem można uznać za rozwiązany.
Pozdrawiam użyszkodników wszystkich systemów
Pozdrawiam użyszkodników wszystkich systemów
Fakt, że zrobił się się mały OT, ale ciekawie się czyta. Najczęściej jest tak, że ile ludzi tyle opinii. Każdy system ma w pewnych aspektach przewagę na innym (oprócz tych skopanych oczywiście). Wiele zależy od tego czy użytkownik jest tylko użytkownikiem czy też maniakiem. Znów można zastosować analogie do samochodu - jeden kupuje po to, żeby jechało i na głowę nie lało, drugi żeby sąsiad zazdrościł a trzeci po to żeby w nim grzebać, rasować i zrobić z niego rakietę i osiągać najwyższe moce, choć nie jest w stanie ich wykorzystać, zwłaszcza w polskiej rzeczywistości drogowej ale to co najważniejsze dla niego to fakt, że MA
Gorzej jak jedziesz w sezonie nad morze motocyklem, a spokojny tatuś w vanie ze 100konnym dieslem czuję się mistrzem prostej i na siłę próbuje pokazać całej rodzince, że wyprzedzi motocyklZbychur pisze:Znów można zastosować analogie do samochodu
MPP-1 / Skyline I / L2P T6 / LL P7 / RC-39@XR-E R2 1.05A / C2 HA-III@T6 2.8A / Niwalker NWK600N1/ UF WF-501B / Balder SE-2@U3 3.04A / Shadov TC500 / SF M9
Ta od razu trzeba się 100 konnych diesli czepiać ja mam i sobie chwale, chociaż jak widzę tych króli lewego pasa którzy wyprzadają na autostradzie ciężarówki jadąc 100km/h to modle się żeby im ktoś za to zabrał prawo jazdy i zabronił nawet rowerem jeździćNightmare pisze:spokojny tatuś w vanie ze 100konnym dieslem czuję się mistrzem prostej
Raczej bym to określił jak windows myślę że mam dużo a mam minimumZbychur pisze:Bo ma Vana na linuxie
Kiedyś mnie bawiło jechanie na tyle aby on się pocił z myślą że może mu się uda wyprzedzić, ale nie chcę jeszcze takiej rodzinki na sumieniu.macgap90 pisze:Ta od razu trzeba się 100 konnych diesli czepiać ja mam i sobie chwale, chociaż jak widzę tych króli lewego pasa którzy wyprzadają na autostradzie ciężarówki jadąc 100km/h to modle się żeby im ktoś za to zabrał prawo jazdy i zabronił nawet rowerem jeździć
MPP-1 / Skyline I / L2P T6 / LL P7 / RC-39@XR-E R2 1.05A / C2 HA-III@T6 2.8A / Niwalker NWK600N1/ UF WF-501B / Balder SE-2@U3 3.04A / Shadov TC500 / SF M9