Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.
Dariusz70 pisze:Stawki 45€ i 150€ dotyczy "gift". 22€ górna granica bez VAT na towar handlowy (podpadający na handel).
Przykład: Za 50szt. tej samej części wartości 40€ dostaniemy VAT.
FastTech oznacza towary jako gift?
Moja paczka została rozbita na dwie o wartościach (odpowiednio) 22.14$ i 45$
Każda będzie rozliczana osobno jak dotrą razem?
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.
Status moich paczek w końcu się zmienił na WER Warszawa
EDIT:
już wyszły z Warszawy więc pewnie w tym tygodniu przyjdą. U woytazo zamówiłem ogniwa więc w weekend pewnie będę mógł w końcu przetestować nowy nabytek
od 13.10 nie ma żadnego śladu po paczce. Dziś zmieniam spór w roszczenie. Pytanie brzmi czy jest szansa, że wyślą na nowo zamówienie czy jedynie zwrot pieniędzy?
Najgorsze jest to, że teoretycznie jedna pozycja na której mi najbardziej zależy jest wyprzedana.
Jeśli po miesiącu (dotyczy rejestrowanych paczek) nie pojawi się w Polsce przesyłka, piszę w odpowiedniej rubryce na stronie z moim zamówieniem: brak przesyłki.
Do trzech dni zwrot kasy do PayPal. Sporu nie było potrzeby zakładać.
Podpowiedzcie gdzie można kupić Convoy L2 w wersji host. Jak narazie znalazłem na wallbuys.com normalną wersję za ok 46$.
A po takim numerze i 3 miesiącach czekania FT idzie dla mnie w odstawkę. Tym bardziej, że każda odpowiedź na ticket była w sensie "czekaj możne przyjdzie".