Witam
Na początku kiedy zacząłem czytać na temat różnych modów latarek na tym forum myślałem, że znajdę jakąś uniwersalną czyli małą z mocnym światłem nadająca się na rower i jako szperacz oraz na piesze wędrówki. Szybko sobie uświadomiłem, że to nie realne

. Na początek potrzebuje na rower i piesze wędrówki na szperasz przyjdzie czas później( jeżeli chodzi o mocniejsza latarkę to widziałem u grega EDC 3xXM-L 2500lm
http://www.swiatelka.pl/viewtopic.php?t=6349 i w taka będę celował ) . Więc wybór padł na moda od grega Solarforce L2P z modułem XM-L T5 4B.
Jak ma się wyczuty przełącznik to nie ma problemów przeskakiwać miedzy trybami. U mnie jest 6 trybów 2-10-30-60-100%-strobo 4Hz 35% bez pamięci trybów. Zawsze mogę sobie zaplanować jaki mam czas świecenia na aku a przy tym mieć jeszcze dużo światła. Więcej się nie zmieściło

bo zależało mi na kontroli temperatury.
Światła jest jak na tak małą latarkę bardzo dużo na rower , spacery leśne jak i górskie wędrówki rewelacja. Lekka i poręczna . Dobrze wykonana i precyzyjnie środek przerobiony pełny profesjonalizm tu szacun dla grega. Odprowadzenie ciepła rewelacyjne nagrzewa się równomiernie aż po sam wyłącznik
pozdrawiam