hahaPvt.CyP pisze:www.candlepowerforums.com/vb/showthread ... s-and-more
Nic tylko brać!
Dobra cena!
Witam wszystkich,
ostatnio przeglądając nowe oferty natknąłem się na gazetkę biedronki a w niej taką latarkę:
http://imageplay.net/img/tya22305135/lat_biedronka.png
I pytanie, czy zda ona egzamin jako latarka warsztatowa/do samochodu?
Miał już ktoś z nią styczność? Kojarzę że była też w sprzedaży jakiś czas temu w OBI ale za 25zł.
Okazja, czy lepiej nie zawracać sobie nią głowy?
ostatnio przeglądając nowe oferty natknąłem się na gazetkę biedronki a w niej taką latarkę:
http://imageplay.net/img/tya22305135/lat_biedronka.png
I pytanie, czy zda ona egzamin jako latarka warsztatowa/do samochodu?
Miał już ktoś z nią styczność? Kojarzę że była też w sprzedaży jakiś czas temu w OBI ale za 25zł.
Okazja, czy lepiej nie zawracać sobie nią głowy?
Ostatnio zmieniony piątek 08 lut 2013, 12:10 przez Mr.P, łącznie zmieniany 1 raz.
-
-
A ja powiem bierz. Sam kupiłem ich na firmę 10 sztuk. Jeżdżą w samochodach, w walizkach narzędziowych, leżą w szufladach. Dosyć jasna, dostępne światło skupione i rozproszone. Przy grzebaniu w samochodzie idealna, cienka i poręczna.
Zasilanie 4AAA bo inaczej ciężko by było koszyk zaprojektować przy tak cienkiej obudowie.
Zasilanie 4AAA bo inaczej ciężko by było koszyk zaprojektować przy tak cienkiej obudowie.
Pozdrawiam
kambal zwany Kamilem Convoy M1
-
Na DX jest sporo lampek, ale padło pytanie latarka warsztatowa/samochodowa.
Nie chodzi przecież o super jasność, skupienie czy długość świecenia. Bardziej patrzył bym na niezawodność, poręczność i możliwość wykorzystania w ww sytuacjach.
Chińczyk za 10$ to już 35zł. A tu za 10zł są dwa źródła światła, w zależności od potrzeb, dodatkowo, już mamy 4 baterie:P możemy sobie lampkę przymagnesić do maski czy błotnika (chyba że ktoś ma peugeota jak ja i maska alu a błotniki kompozyt).
Brać i się nie zastanawiać. Ja chyba też sobie kupię jeszcze z jedną:)
Nie chodzi przecież o super jasność, skupienie czy długość świecenia. Bardziej patrzył bym na niezawodność, poręczność i możliwość wykorzystania w ww sytuacjach.
Chińczyk za 10$ to już 35zł. A tu za 10zł są dwa źródła światła, w zależności od potrzeb, dodatkowo, już mamy 4 baterie:P możemy sobie lampkę przymagnesić do maski czy błotnika (chyba że ktoś ma peugeota jak ja i maska alu a błotniki kompozyt).
Brać i się nie zastanawiać. Ja chyba też sobie kupię jeszcze z jedną:)
Pozdrawiam
Witam
10 zł nie wystarczyło by aby w handlu detalicznym kupić same elementy składowe. W tej cenie kup 2 - 3 więcej i powinny trochę posłużyć.
Tylko nie polecam baterii, ostatnio często wylewają i to te "markowe" niedawno dostałem A6 Polestar po wylaniu baterii, masakra na PCB.
Pozdrawiam
Heh.. co za czasy, modele z metalu, a samochody z plastiku...kambal pisze:(chyba że ktoś ma peugeota jak ja i maska alu a błotniki kompozyt)
10 zł nie wystarczyło by aby w handlu detalicznym kupić same elementy składowe. W tej cenie kup 2 - 3 więcej i powinny trochę posłużyć.
Tylko nie polecam baterii, ostatnio często wylewają i to te "markowe" niedawno dostałem A6 Polestar po wylaniu baterii, masakra na PCB.
Pozdrawiam
Izali miecz godniejszy niżli topór w boju?
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
To że samochód ma elementy nadwozia wykonane z tworzywa sztucznego swoje pozytywne strony.Pyra pisze:WitamHeh.. co za czasy, modele z metalu, a samochody z plastiku...kambal pisze:(chyba że ktoś ma peugeota jak ja i maska alu a błotniki kompozyt)
Jeżeli chodzi o te chińskie wynalazki, to pamiętajmy o tym że każdy ma różne potrzeby i dla przeciętnego kowalskiego "prysznic", czy jak to się zwie w forumowej nomenklaturze może wytwarzać wystarczającą ilość światła.
Witam
Pozdrawiam
O to chodzi, jeśli lampka ma świecić sporadycznie w sytuacjach poszukiwania upuszczonych kluczy, czy śrubki, to relacja cena/jakość jest zadowalająca. Jeśli miała by ona służyć do użytku codziennego, to bym odradzał.Jacek318 pisze:Jeżeli chodzi o te chińskie wynalazki, to pamiętajmy o tym że każdy ma różne potrzeby i dla przeciętnego kowalskiego "prysznic", czy jak to się zwie w forumowej nomenklaturze może wytwarzać wystarczającą ilość światła.
Pozdrawiam
Izali miecz godniejszy niżli topór w boju?
Witam
http://www.flickr.com/photos/jgefaell/8 ... 681072023/
Tomek
Z takimi "choinkami" to tylko czekać na świętaPvt.CyP pisze:www.candlepowerforums.com/vb/showthread ... s-and-more
Nic tylko brać!
http://www.flickr.com/photos/jgefaell/8 ... 681072023/
Tomek